Pobjeda Wizardsa / Hezonja dvoznamenkast, Šarić se sjajno bori čak i poluozlijeđen

Image
Foto: Frank Gunn/Press Association/PIXSELL

Mario Hezonja iskorištavao je sva svoja oruđa u pobjedonosnom dvoboju Magica s Netsima, zabivši 11 poena uz četiri skoka i dvije blokade

7.4.2017.
7:39
Frank Gunn/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Talent Marija Hezonje doći će do velikog izražaja bude li strpljiv u svojoj NBA karijeri. Da proces njegova košarkaškog odrastanja u najelitnoj ligi ide dobrim smjerom pokazao je u susretu njegovog Magica i Brooklyn Netsa.

U pobjedi Orlanda 115:107 Hezonja je bio razigran iz svih pozicija, imajući prava rješenja čak i u kompliciranim situacijama. Uz odličan šut iz igre, postigao je ukupno 11 poena za 21 minutu na terenu. Upisao je i četiri skoka kao i dvije blokade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio je blokiravši zakucavanje suparničkog igrača, što možete pogledati u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na parketu su bili i Bojan Bogdanović te Dario Šarić. Četvrta momčad Istoka, Washington Wizardsi, za koje igra Bogdanović, pobijedili su New York Knickse 106:103.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskog igrača nije išao šut, no, najbitnije, povukli su drugi iz momčadi. Za 31 minutu Bogdanović je ostvario osam poena, šest skokova i jednu asistenciju.

Dario Šarić, igrač Sixersa, igrao je u svakoj utakmici sezone. Ni problemi s petom ga ne sprječavaju da možda odigra sve 82 utakmice, što je pothvat kakav danas u NBA ligi malo tko uspije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Bullsa se sjajno borio, po običaju. Postigao je devet poena, skočio dvoznamenkasti (10) broj puta. Šut iz igre 37,5 posto. Na koncu, Philadelphia ipak bilježi novi poraz (90:102).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo