„Gordon nije ucenjivao Partizan“

Menadžer američkog košarkaša tvrdi da crno-beli prekršili ugovor

30.3.2013.
14:54
VOYO logo

Menadžer američkog košarkaša Dru Gordona, iz agencije BDA Sports Management Bili Dafi, obratio se javnosti povodom trvdnji trenera Partizana Duška Vujoševića da je doskorašnji igrač crno-belih ucenjivao klub iz Humske.

"Svaki napad na gospodina Gordona je i nepravedan i neprofesionalan. Jednostavna činjenica je da je Gordonov ugovor prekršen od strane kluba u januaru zbog neplaćanja honorara igraču. Uprkos kršenju ugovora, Dru Gordon je nastavio da trenira i igra sa potpunim poverenjem. Kao firma koja predstavlja više od 80 igrača širom Evrope na najvišim nivoima, mi smo osetljivi na ekonomske izazove većine klubova. Uz naše puno razumevanje ova specificna situacija je postala nepodnošljiva, pa smo podneli zahtev za oslobađanje Gordona koje je klub odobrio. Klub se u sporazumu složio da se očuva profesionalno i lično dostojanstvo Gordona što je sada takođe prekršeno. Ponosni smo na način na koji se Gordon ponašao u ime Partizana i on ne zaslužuje nikakve negativne komentare iz kluba", napisao je u pismu srpskim medijima Bil Dafi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gordon je ove sezone u ABA ligi za Partizan prosečno beležio 9,5 poena i 7,54 skokova, a nakon odlaska iz Humske potpisao je za italijanski Dinamo Sasari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo