GAF KOJI JE ODJEKNUO SVIJETOM: / Zamijenio Hrvata - Srbinom! 'Proklet bio, zašto si otišao u Indianu?!'

Image
Foto: AFP

Američki sportski novinar Holden Walter-Warner napravio je gaf nakon što je na društvenim mrežama objavio kako je sjajni srpski šuter Bogdan Bogdanović prešao u Indiana Pacerse.

9.7.2017.
14:47
AFP
VOYO logo

Nije prešao Bogdan Bogdanović (24) u Pacerse, nego hrvatski Bojan Bogdanović (28) koji je prelaskom u Indianapolis, inače najkošarkaškiji grad u SAD-u, postao najplaćeniji hrvatski sportaš.

BABO PORUŠIO SVE REKORDE: Bogdanović ima novi klub, a imat će i najveću plaću od svih hrvatskih sportaša

Ugovor je u petak potpisan na dvije godine, a Bogdanović će za to vrijeme zaraditi 21 milijun američkih dolara. Što se tiče Bogdana Bogdanovića, on je prije nekoliko dana stavio potpis na vjernost Sacramento Kingsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki mediji i navijači prethodnih su dana radili pogreške u vidu jer su znali zamjeniti dvojicu Bogdanovića koji posjeduju sjajne košarkaške vještine. Očito su slična imena i ista prezimena zbunila i Holdena Waltera-Warnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A ja sam mislio da su ga Kingsi jučer potpisali. Proklet bio, Bogdane Bogdanoviću", napisao je američki novinar na svojem službenom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Serbia's shooting guard Bogdan Bogdanovic (C) vies with Croatia's shooting guard Bojan Bogdanovic during a Men's quarter final basketball match between Serbia and Croatia at the Carioca Arena 1 in Rio de Janeiro on August 17, 2016 during the Rio 2016 Olympic Games. / AFP PHOTO / Mark RALSTON

Brojni navijači su potom objasnili novinaru da je napravio grešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo