[FOTO] LEGENDARNI DINO RAĐA OBJAVIO SLIKU S OPERACIJE: / 'Dva mjeseca me nezgodno boljelo, a sada kao da je netko vatru polio vodom'

Image

Čitava procedura traje 45 minuta plus par sati ostaješ na hlađenju

18.1.2021.
16:55
VOYO logo

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa operiran je u zagrebačkoj specijalnoj bolnici Sveta Katarina i odlučio je svojim obožavateljima detaljno objasniti zašto se podvrgnuo ovom zahvatu i čak je i objavio slike s operacijskog stola.

Rađa je prije tri mjeseca transplantirao matične stanice iz kuka u koljena i sada je objavio status na Instagramu u kojem je sve objasnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znaju za dobre stvari koje obilježe nečiju karijeru. Trofeji, titule, pobjede, porazi i tako dalje. Međutim imaju i neke posljedice koje svačija karijera nosi. Nekom manje, a nekom više, ali u biti svakome. Dosta mojih suigrača i poznanika je mijenjalo kukove, koljena, operiralo leđa i tko zna šta još. Tako nisam ni ja iznimka, osim šta još uvijek nisam u fazi zamjene, ali san odavno u fazi održavanja koljena. Kako medicina napreduje, tako san pokuša novu metodu matičnih stanica", piše Rađa i zatim objašnjava zahvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izvadi se iz struka malo sala i onda se pročisti i matične stanice izvučene idu nazad u koljena. Čitava procedura traje 45 minuta plus par sati ostaješ na hlađenju koljena. Desno koljeno koje me dva mjeseca nezgodno boljelo, i to u mirovanju, a ne u pokretu, prestalo je ka da si na vatru prolio vodu. Lijevo, koje je inače bilo operirano i stalno problematično, polako se smiruje i skoro ništa vise ne boli. Tako da su moja iskustva odlična. Idemo dalje dok ponovo ne zatreba. Hvala Draganu Primorcu na preporuci", zaključio je Rađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo