NOVA LUDA NOĆ U NBA-U; FENOMENALNI JOKIĆ PREDVODIO DENVER, HARDEN PONOVNO ODUŠEVIO: / Hezonja se nije istaknuo

Image
Foto: AFP

U 12 minuta na parketu Mario Hezonja je postigao devet koševa

5.2.2020.
8:46
AFP
VOYO logo

Denver Nuggetsi pobijedili su Portland Trail Blazerse 127:99 na krilima srpskog košarkaša Nikole Jokića. On je u pola sata na terenu ubacio 29 koševa, devet puta asistirao i imao 13 skokova te mu je samo jedna asistencija nedostajala za 11. triple double ove sezone.

Uz to što je bio najefikasniji igrač utakmice, Jokić se istaknuo i u obrani. Imao je tri blokade i dvije ukradene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima poražene momčad najbolji je bio Damian Lillard s 21 košem, a nastupio je i hrvatski košarkaš Mario Hezonja koji je u 12 minuta na parketu postigao 9 poena.

Harden briljirao

Novu fenomenalnu utakmicu odigrao je i James Harden koji je u pobjedi svojih Houston Rocketsa nad Charlotte Hornetsima 125:110 u 40 minuta postigao 40 koševa. Uz to je imao 12 asistencija i devet skokova. Najbolji u momčadi Hornetsa bili su Terry Rozier i Miles Bridges s po 20 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucks su sa 120-108 u gostima pobijedili New Orleans Pelicanse zahvaljujući Giannisu Antetokounmpou koji je upisao 34 koša i 17 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bucksi su zaostajali veći dio prvog poluvremena a onda su nadigrali Pelicanse 42-24 u trećoj četvrtini. Antetokounmpo je samo u tom dijelu utakmice zabio 16 koševa. Khris Middleton je dodao 20 koševa za Milwaukee, a Dragan Bender nije ulazio u igru.

Brandon Ingram je predvodio New Orleans sa 32 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron srušio Spurse

Los Angeles Lakers su u svom Staples centru sa 129-102 bili bolji od San Antonio Spursa, a LeBron James je zabio 36 koševa, od čega 19 u zadnjoj četvrtini, za pobjedu domaće momčadi.

DeMar DeRozan je bio najbolji strijelac Spursa sa 28 koševa, a Luka Šamanić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo