Nba večer / Fantastična partija Ivice Zubca: Ostvario double-double u važnoj pobjedi

Image
Foto: profimedia.hr

Zubac nastavlja sjajnu formu u ovoj sezoni

1.2.2023.
9:24
profimedia.hr
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac sa svojim je Los Angeles Clippersima pobijedio Chicago Bullse 108:103. Zubac je napravio double-double, imao je 14 poena i 12 skokova, a svom je odličnom učinku dodao i tri blokade te asistenciju. Iz igre je pogodio šest od sedam šuteva, no slab je bio na slobodnim bacanjima - pogodio je dva iz pet pokušaja.

Clipperse je do pobjede predvodio Kawhi Leonard, koji je zabio 33 poena i podijelio pet asistencija te odigrao defenzivno briljantnu utakmicu. Imao je pet ukradenih lopti i dvije blokade. Puno je pomogao i Norman Powell, koji je ulaskom s klupe pridonio s 27 poena. Kod Bullsa je najbolji bio Nikola Vučević, koji je, kao i Zubac, imao double-double - 23 poena i 14 skokova. Za hrvatskog je centra sjajno što Vučeviću, jednom od najboljih skakača u ligi, nije dozvolio nijedan skok u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa zdravim Paulom Georgeom i Kawhijem Leonardom Clippersi su momčad koja može pobijediti svakoga. Trenutno su na četvrtom mjestu Zapadne konferencije s omjerom 29-25. Bullsi, s druge strane, imaju pred sobom borbu za mjesto u doigravanju. Na 11. su mjestu Istoka s omjerom 23-27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo