FANTASTIČAN POTEZ JAMESA HARDENA: / Sinoć je Brada ponovno 'lomio gležnjeve' i sramotio svoje čuvare

Image
Foto: Screenshot

Noćas je 'Brada' ponovno lomio gležnjeve svojim protivnicima

1.3.2018.
10:37
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih NBA košarkaša, James Brada Harden, ponovno je pokazao kakav talent i košarkaško znanje posjeduje. Harden, koji je vodeći strijelac NBA lige s prosjekom od 31,3 poena (u posljednjih deset utakmica Harden je na prosjeku od 31.7 koševa), najveći je kandidat za ovogodišnju nagradu MVP-a regularnog dijela sezone.

HRVATSKI ŠUTERI NAMJESTILI RUKU: Bogdanović najbolji strijelac utakmice, Hezonja precizan i brutalan u zakucavanjima

Noćas je Brada ponovno lomio gležnjeve svojim protivnicima. Moćno, virtuozno, onako kako on to zna. Dobro, čovjek je igra baš obranu, baš mu se i ne da, ali zato lijevoruki genije pokazuje svu svoju raskoš u napadu. I to kakvu... Također, Harden je u pobjedi Houstona protiv Los Angeles Clippersa postigao i 25 poena, a najviše se priča o trici iz prve četvrtine. Igrač LA Clippersa Wesley Johnson je na težak način upoznao Hardena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su očekivali da će Harden iskoristiti slobodan prostor koji je izborio driblingom i odmah šutirati za tri poena, ali on je čekao, čekao i čekao, dok je Johnson zalegao na parket... Malo ga je i gledao, pritom... Pričekao je da se košarkaš Clippersa pridigne i pokuša ga izblokirati, a onda je pogodio tricu. Publika ga je počastila pljeskom, suigrači na klupi su skočili sa svojih mjesta. Ovako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo