DURANT BEZ DLAKE NA JEZIKU O DOLASKU LEBRONA JAMESA U PRVAKE: / Trener Warriorsa odbio govoriti o tome

Image

Reakcije na senzacionalan izvještaj američkog ESPN-a

2.2.2018.
11:50
VOYO logo

Nakon što je novinar ESPN-a Chris Haynes pustio "bombu" kako će aktualni prvaci NBA lige Golden State Warriorsi pokušati dovesti zvijezdu Cleveland Cavaliersa i najboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa ako se za to stvore uvjeti na kraju ove sezone, o tome je govorio Kevin Durant.

SPREMA SE NEVIĐENI POTRES U NBA LIGI: Warriorsi kreću u nemoguću misiju, LeBron James ide u redove prvaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni krilni košarkaš je baš 2016. godine stigao u Golden State iz Oklahome kao slobodni igrač. Tada je taj potez u ligi bio snažno kritiziran jer je baš Oklahoma na njegovim krilima vodila protiv prvaka 3-1 u seriji u finalu Zapadne konferencije, ali Durant je svejedno došao u Warriorse.

"Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se", čuli su se komentari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi se držimo košarke, ali ovo je biznis"

Kako će LeBron James najvjerojatnije odbiti 35,6 milijuna dolara te postati slobodan igrač na kraju ove sezone, mediji su rano počelo o špekulacijama o njegovoj budućoj destinaciji. Spominjali su se tu San Antonio, Los Angeles Lakersi, Houston Rocketsi, a ESPN je sinoć objavio kako postoji mogućnost da se sastane i sa čelnicima Golden Statea.

UTAKMICA SEZONE U DENVERU: Srpski centar briljantno poslužio Harrisa za pobjednički šut sa zvukom sirene

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od onih koji nisu povjerovali u takva nagađanja je i Durant koji je kratko odgovorio na pitanje o mogućem dolasku Jamesa: "Sr*nje, sr*nje. Prije nekoliko godina ljudi nikad ne bi pomislili da ću ja doći u Golden State, ali se ipak dogodilo. Mi se držimo košarke, ali ovo je također biznis, a otkada sam ja u NBA-u događale su se neke lude stvari. U budućnosti će se dogoditi još i neke luđe. Više bih volio da se priča o onome što se događa na terenu. Kao iskreni fan košarke mislim da je žalosno što se na televiziji više govori o tome, nego o onome s terena", rekao je Durant novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto pitanje dobio je i trener Warriorsa Steve Kerr koji je odbio dati odgvor. "Stvarno ćeš me to pitati? Želiš li da izvadim čekovnu knjižicu? Želiš da odmah platim NBA-u kaznu. Neću odgovarati na takva pitanja", obrazložio je Kerr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo