Dijelimo besplatne karte za Cibonu

Cibona i Cedevita pokušat će, nakon kikseva Zagreba u Euroligi, osvjetlati hrvatski obraz u Europi.

14.11.2011.
17:17
VOYO logo

"Siguran sam da će utakmica ponuditi sve draži natjecanja, a i dati nam puno odgovora što možemo očekivati dalje. Ne želim stavljati pritisak na momčad da se nešto mora napraviti jer je protivnik puno jači. U gostima su dobili Cholet, Parkerov Asvel. Veselila bi me pobjeda i s jednim košem razlike.", rekao je trener Cibone Joke Vranković.

Vukovi su u posljednjem kolu ABA lige tek nakon produžetka pobijedili Hemofarm u Draženovom domu 90:86 i došli do pete pobjede u sedam kola. U Eurokupu su smješteni su u skupini A s Gravelinesom, Donjeckom i Hapoelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za skupinu se od početka provlačilo da je lagana, ali ne slažem se, a to pokazuju rezultati koje te momčadi postižu. Ukrajinci imaju visoke ambicije ako je suditi po rosteru, kao i Jeruzalem", zaključio je trener Cibosa.

Priliku da bodre Vukove imaju i čitatelji portala Sportski.net, ali prije toga moraju točno odgovoriti na nagradno pitanje. Dijelimo pet puta po dvije ulaznice, a imena dobitnika objavit ćemo u utorak iza 12 sati. Sretni čitatelji karte će podići na blagajni u Ciboni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo