Draženov nasljednik uništio izbornika Hrvatske i nakon utakmice!

Apsolutna zvijezda velikog Ciboninog slavlja u ABA ligi bio je Dario Šarić.

28.4.2014.
8:57
VOYO logo

"Nema nas puno, nismo najveći niti najsnažniji, ali imamo najviše vica u igri. Oni su dobro organizirana momčad, disciplinirana, a mi smo ono, kako se kaže - banda. Igramo s vicem i to smo pokazali u ovoj utakmici. Treneri Golemac i Rimac su napravili fenomenalan posao - pustili su ovu momčad da igra. Rijetko koji trener može proći preko svog ega kao što je on prešao i pustio momčad da igra, da sama vuče i da on sa strane pomaže", blistao je 20-godišnji Šibenčanin nakon što je u finalu protiv Cedevite (72:59) pokazao svu raskoš svog talenta.

Potvrđuje to i statistika. Šarić je u dvije utakmice beogradskog Final Foura, u polufinalu protiv Crvene zvezde i finalu protiv Cedevite, ukupno zabio 44 koša, te upisao 26 skokova i podijelio 13 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finalnu utakmicu zaključio je s 23 poena (trice 5-9), 11 skokova, sedam asistencija i čak pet blokada! Naravno, na kraju je proglašen MVP-jem cijelog turnira.

"U najavi sam rekao da smo došli kao Olympiacos koji dvije godine zaredom nije bio favorit, a postao je europski prvak. Vidjelo se da Cedevita zna što želi napraviti u obrani, ali jednostavno smo bili prebrzi", pričao je nakon utakmice presretni Dario za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi možete reći da sam rođen s pobjedničkim mentalitetom, ali ja tvrdim da se pobjednik sam stvara. Želja za pobjeđivanjem se u meni stvorila sa 12 godina i ja smatram da u svoj utakmici mogu pobijediti".

//www.youtube.com/embed/HHHnGQLBapM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da Hrvatska napokon ima pravo vođu na terenu, unatoč mlađahnim godinama...

"Ako dobijem poziv u reprezentaciju", ispalio je Dario pred novinarima i sve ih nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da će dobiti poziv Jasmina Repeše, kojem je čak i malo utrljao sol u ranu, ali na fakinski simpatičan način.

"Sad ću biti loš, ali neizmjerno sam sretan da sam pobijedio trenera iz reprezentacije. Stvarno mi je bio gušt. U Šibeniku mi je stari čitao dosta stvari iz prošlosti, bile su to novine na ćirilici koju nisam znao čitati, i poseban trenutak u mom životu je što sam osvojio nešto poput bivše jugoslavenske lige. Ovo je moja najvažnija pobjeda u karijeri, iako mi karijera nije nešto duga", rekao je Dario i na kraju otkrio kako će se nastaviti njegova karijera:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za tri do četiri tjedna će se otprilike znati gdje ću igrati sljedeće sezone. Što god odlučio, NBA će uvijek biti moj san. Svi koji ove sezone izlaze na draft, Parker, Wiggins, ovi, oni, ne bi bili u stanju napraviti ovo što sam ja ove sezone s ovom ekipom napravio".

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo