Fantastičan playmaker / Damian Lillard propušta ostatak NBA sezone. Hoće li više ikad zaigrati za Blazerse?

Image
Foto: AP Images

Sigurno je kako će mnoge NBA momčadi pomno pratiti Lillardov status ovo ljeto, kada završi NBA sezona i počne cirkus Free Agencyja.

22.3.2022.
8:45
AP Images
VOYO logo

Damian Lillard službeno će propustiti ostatak sezone i odlazi na operaciju abdomena, zbog čije je ozljede propustio većinu ove sezone. U 29 utakmica ove sezone, Lillard je na prosjeku od 24 poena, 7.3 asistencija i 4.1 skokova.

Može se reći kako je za Lillarda ovo najslabija sezona u karijeri. Igrao je samo 29 utakmica u sezoni, a posljednji je put kročio na parket prošle godine, točnije 31. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
dobro se zabavljaju /

Ivica Zubac proslavio rođendan partijom stolnog tenisa protiv NBA zvijezde

Image
dobro se zabavljaju /

Ivica Zubac proslavio rođendan partijom stolnog tenisa protiv NBA zvijezde

Lillard je prošle godine bilježio 28.8 poena, a sezonu prije 30 poena u prosjeku. Portland Trail Blazerse je iz godine u godinu na svojim leđima vukao do doigravanja, a u veljači ga je napustio i dugogodišnji bekovski partner C.J. McCollum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazi li Lillard iz Portlanda?

Poznato je kako je Dame jedan od najvjernijih igrača lige. Više je puta istaknuo kako ne želi napustiti Portland i udružiti se s drugim zvijezdama kako bi osvojio naslov NBA prvaka. Ipak, svemu dođe kraj. Portland je ove sezone na 12. mjestu Zapadne konferencije s omjerom od 26-44, a s razmjenom McColluma istaknuli su kako se okreću pomlađenju momčadi.

Samim time, pitanje je koliko bi strpljenja 31-godišnji Lillard imao s mladim igračima, za koje treba vremena i prostora kako bi se razvili i etabilirali u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno je kako će mnoge NBA momčadi pomno pratiti Lillardov status ovo ljeto, kada završi NBA sezona i počne cirkus Free Agencyja. Kada je na terenu i kada je zdrav, Lillard spada među najelitnije NBA igrače koje je praktički nemoguće zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo