Fenerbahče uvjerljiv / CSKA-u derbi s Realom, Perasović nadmudrio Radonjića

Image
Foto: Euroleague

Okončano je 22. kolo Eurolige u kojemu je CSKA prestigao Real Madrid

8.2.2019.
22:30
Euroleague
VOYO logo

U derbiju druge i treće momčadi Eurolige CSKA je u Moskvi i drugi put u sezoni pobijedio madridski Real te preuzeo od njega drugu poziciju u Euroligi.

U utakmici u kojoj je goste u poraz odvela treća četvrtina u kojoj su primili 30 poena sjajan je bio Nando de Colo s 21 poenom, dok je jedan manje, za Real nedovoljno, zabio Anthony Randolph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenerbahče i dalje ne osjeti izostanak Jana Veselog. U Istanbulu je razbijen Panathinaikos i još se udaljio od mjesta među prvih osam. Melli je brojčano kod Turaka bio najbolji s 14 poena, a kod Grka Kilpatrick s 19.

Velimir Perasović nadmudrio je Dejana Radonjića, a Baskonia minhenski Bayern, pa su Španjolci stigli do velike pobjede protiv izravnog konkurenta za četvrtfinale u posljednjim minutama i, važno, nadoknadili -6 iz prve utakmice. Janning je bio najbolji strijelac domaćina s 13 poena, a Williams s 18 gostiju. Leon Radošević za 20 minuta ostao je na šest poena i pet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S furioznih pet minuta posljednje četvrtine Milano je slomio otpor posljednje momčadi Eurolige Darussafake, a nije moglo drugačije ni završiti s 53 kombinirana poena Jamesa, Kuzminskasa i Jerrelsa.

Euroliga, 22. kolo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenerbahče - Darussafaka 85:66
CSKA - Real Madrid 82:78
Baskonia - Bayern Munchen 76:68
Armani Milano - Darussafaka 90:78

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo