Cibona se iživljavala na Cedeviti!

23.5.2011.
0:32
VOYO logo

Cibona se vratila u igru u velikom stilu! Vukovi su u drugoj utakmici doigravanja furioznim tempom razbili Cedevitu 107:88 te izjednačili na 1:1 u polufinalu prvenstva Hrvatske.

Već nakon prvih 10 minuta domaći su vodili s 12 razlike, zabivši čak 33 koša u prvoj četvrtini. A ako je trener Cedevite Aco Petrović mislio da je to loše, na poluvremenu je sigurno čupao kosu jer su domaćini vodili s nevjerojatnih +30 (61:31)!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je na odmoru pala i 'bukvica' jer su košarkaši Cedevite krenuli serijom 7:0 u nastavku, no njihov je uzlet bio kratkoga daha, Cibona je začuđujuće lako održavala visoku prednost. Ipak, sredinom posljednje četvrtine, gosti su došli na pristojnih 14 koševa zaostatka. Preporođeni Cibosi su tada ubacili u višu brzinu i vratili sve na početak, na 20 koševa razlike. Na kraju je završilo +19, a Aco bi se trebao zamisliti.

Najbolji u redovima momčadi Joke Vrankovića bio je Bojan Bogdanović s 29 koševa, dok je kod indisponiranih gostiju prvi strijelac bio Hrvoje Kovačević s 22 ubačaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treća utakmica polufinala igra se u srijedu u Sutinskim vrelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo