CIBONA POVELA U POLUFINALU: / Žorić osigurao pobjedu Zagrepčanima u dramatičnoj završnici

Image
7.5.2017.
20:07
VOYO logo

U neizvjesnoj završnici Cibona je u posljednjoj minuti uspjela nadoknaditi zaostatak od 65-66 i stići do pobjede kojom je napravila veliki korak ka plasmanu u finale. Ključnim se pokazao koš Luke Žorića 35 sekundi prije isteka vremena kojim je donio prednost zagrebačkom sastavu od 66-65. U sljedećem napadu Šibenčani nisu imali rješenje za agresivnu obranu Cibone pa je Teo Petani morao šutirati tricu s istekom napada iz loše pozicije i nije bio precizan.

Potom je Žorić pogodio oba slobodna bacanja za 68-65, a Šibenik je imao sedam sekundi za posljednji napad u kojemu je tricom mogao poravnati. No, Roko Badžim loše je izveo loptu iz auta, pa je ta prilika propala, Željko Šakić pogodio je dva slobodna bacanja za 70-65 da bi Ivan Siriščević sa zvukom sirene uspio tek smanjiti na konačnih 70-67.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žorić sa 22 i Šakić sa 18 koševa predvodili su Cibonu, dok je Siriščević sa 14 ubačaja bio najefikasniji u sastavu Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga utakmica ovih suparnika igrat će se u srijedu u Zagrebu (19 sati), a plasman u finale izborit će sastav koji prvi ostvari dvije pobjede.

Drugi polufinalni par čine Split i Cedevita koji će svoj prvi susret započeti u 20.30 sati na Gripama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo