poraz u produžetku / Cibona izgubila od Litavaca, Mulaomerović: 'Ta tragedija ide na moju dušu i ekipa je moje ogledalo'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Izgubili smo utakmicu protiv ekipe koju smo dibli tamo. No razlika je bila očigledna samo u jednoj stvari – pristup koji je bio tamo', rekao je Mulaomerović

28.1.2016.
9:05
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Košarkaši Cibone u srijedu propustili priliku da praktično osiguraju osminu finala FIBA Europa kupa, nakon što su u dvoboju 5. kola skupine S u KC Dražen Petrović u produžetku izgubili od litvanskog Pieno Žvaigždesa sa 82-84 (24-15, 8-17, 23-25, 17-15/ 10-12).

"Nakon ovako izgubljene utakmice teško je govoriti. Mislim da su oni željeli tu pobjedu više od nas. Ovo je bila za prolaz utakmica, a nije nam išlo, ne znam što je bilo", rekao je Ivan Siriščević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako moraju bolje reagirati, a sad ih čeka možda najvažnija utakmica protiv Sutjeske u nedjelju te naglašava da moraju očistiti glave te ovo pokušati zaboraviti.

"Upadnemo u tu neku crnu rupu i onda se vadimo pa sami protiv sebe igramo", dodao je Siriščević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Damir Mulaomerović za poraz krivi samo sebe.

"Izgubili smo utakmicu protiv ekipe koju smo dobili tamo. No razlika je bila očigledna samo u jednoj stvari – pristup koji je bio tamo. Ta tragedija ide na moju dušu i ekipa je moje ogledalo. Ali večeras pristup nije bio na razini za prolazak u top 16, tako da nema nikakvog opravdanja", rekao je trener Vukova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski Le Havre je pred svojim navijačima izgubio od rumunjske Energije Targu sa 60-79.

U skupini vode francuski Le Havre i Energia Targu sa omjerom 3-2, a Cibona i Pieno Žvaigždes imaju učinak 2-3.  U posljednjem kolu, 3. veljače, Le Havre dočekuje Cibonu, a Energia igra protiv Pieno Žvaigždesa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo