VELIKE AMBICIJE / Kultnom klubu nazire se povratak na staze stare slave, stižu novi vlasnici: 'Spremamo se ispisati potpuno novo poglavlje'

Image
Foto: Josip Regović/PIXSELL

''Kako jedna poslovica kaže, vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad, a to vrijedi i za Cibonu. Klub i dalje ima težinu i značaj u profesionalnoj košarci i ima snažnu podršku navijača''- rekao je predsjednik uprave Cibone, Tomislav Šerić

2.5.2023.
19:15
Josip Regović/PIXSELL
VOYO logo

Košarkaški klub Cibona, nekad europski div, a danas klub koji tavori u donjem domu regionalne lige, nakon brojnih previranja i zavrzlama dobiva nove vlasnike! Portali Eurohoops i Crošarka prenose priopćenje kluba u kojem tvrde da su riješili ključne financijske probleme.

Image
DIRLJIV OPROŠTAJ /

Toni Kukoč shrvan zbog gubitka bliske osobe: 'On je razlog zbog kojeg sam počeo igrati košarku'

Image
DIRLJIV OPROŠTAJ /

Toni Kukoč shrvan zbog gubitka bliske osobe: 'On je razlog zbog kojeg sam počeo igrati košarku'

Objavljeno je da je dogovoren ulazak međunarodnog investitora u klub koji će riješiti mnoge probleme, među kojima su isplata vjerovnika, revitalizacija Draženovog doma i popratnih objekata te ulaganje u mlade talente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 ''Lov je krenuo, a mi se spremamo ispisati potpuno novo poglavlje u Ciboninoj priči!'' - riječi su to predsjednika uprave KK Cibone, Tomislava Šerića, koji je uvjeren da će u kultnom klubu sada sve krenuti nabolje.

Velik potencijal Cibone

Brian Lu, partner u Headline Asia i predsjednik Skupštine Cibone, izjavio je: ''Kako regija nastavlja proizvoditi zvijezde, europsko i globalno zanimanje za košarku nastaviti će rasti. U kombinaciji s infrastrukturom, vrijednošću publike i još neiskorištenim potencijalom sporta u regiji, ulaganje u europsku košarku ima savršenog smisla.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Održivost kluba novi investitori planiraju regulirati konstantnim stvaranjem i odgajanjem novih talentiranih košarkaša:

''Klub je u prošlosti dao nekoliko NBA zvijezda, uključujući Dražena Petrovića, Bojana Bogdanovića, Darija Šarića i Ivicu Zupca. Cilj nam je vratiti tradiciju odgajanja nekih od najboljih igrača u profesionalnoj košarci.'' – rekao je Sanjay Reddy, generalni partner Unlock Venturesa i novi član Skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj je ponovno biti europski div

Iako Cibona ima veliko ime i povijest, zadnjih godina katastrofalnom klupskom politikom srozana je na najniže grane. Dolaskom novih investitora stvoriti će se kredibilitet među budućim javnim i privatnim ulagačima, ali novi vlasnici službeno će to postati tek kupnjom kluba, koja će biti moguća kada se Cibona preoblikuje u sportsko dioničko društvo.

Poslovni investitori svoje će snage usmjeriti u poslovne planove, a Cibona će već sada krenuti u izgradnju momčadi koja će u sljedećih nekoliko godina ponovno postati velika europska momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo