Cedevita dobila mjesto u Europi!

'Drago mi je što ne ovisimo o eventualnoj pozivnici ULEB-a jer ove smo sezone kroz sva natjecanja bili iznimno kompetitivni", izjavio je sportski direktor Cedevite Matej Mamić.

6.6.2011.
18:55
VOYO logo

KK Cedevita bit će hrvatski predstavnik u kvalifikacijama ULEB-ovog Eurokupa u sezoni 2011./2012. Odlična vijest u ponedjeljak je razveselila sve u klubu iz Podsuseda.

Riječ nije o wild cardu za ULEB-ovo natjecanje, već o mjestu koje, uz predstavnika u Euroligi, HKS ima za drugi hrvatski klub ukoliko se to mjesto ne ostvari kroz NLB ligu, što je slučaj u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto u kvalifikacijama za Eurokup Cedeviti je pripalo na osnovu ukupnog bodovanja hrvatskih klubova za ULEB-ova natjecanja koje vrijedi od ove sezone, u kojem je Cedevita druga, iza Zagreb CO-a.

"Drago mi je što ne ovisimo o eventualnoj pozivnici ULEB-a jer ove smo sezone kroz sva natjecanja bili iznimno kompetitivni. Podsjetit ću, uz polufinale Kupa Krešimira Ćosića, sedmo mjesto u NLB-u s omjerom 14-12 (lani u prvoj sezoni 7. mjesto s omjerom 13-13), prvo mjesto u Ligi za prvaka uoči doigravanja i nastup u finalu doigravanja, te sjajno 3. mjesto u Eurokupu u koji smo ušli također kroz kvalifikacije, dokaz su da Cedevita raste iz sezone u sezonu", izjavio je Mamić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz značajan rast posjetitelja na našim utakmicama kao i pobećanje broja navijača Cedevite, etablirali smo kao klub i postali košarkaško ime koji će i u budućnosti biti konkurentno u svim natjecanjima u kojima budemo nastupali. Uključujući i kvalifikacije za Eurokup koje ćemo, nadam se, proći i ponovno odigrati značajnu ulogu u drugom po snazi klupskom natjecanju u Europi", izjavio je Mamić.

Vezani članci:

arti-201106020880006 arti-201106040530006 arti-201103310714006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo