BROOKLYN NETSI NAKLONILI SE DRAŽENU: / Pogledajte emotivno prisjećanje na košarkašku legendu

Image
Foto: Screenshot Twitter

Lijepo prisjećanje na Dražena

27.2.2018.
8:15
Screenshot Twitter
VOYO logo

Brooklyn Netsi, kao što je bilo najavljeno, održali su večer Dražena Petrovića u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu i ponovno se prisjetili ikone hrvatske i svjetske košarke.

Počasna gošća u dvorani je bila njegova majka Biserka, a pripremili su video s njegovim najboljim trenucima u dresu NBA momčadi. "On je bio jedan i jedini. Njegova ostavština danas je za europske košarkaše, učinio je puno za njih. Dražen i košarka bili su vrlo povezani. Ponosna sam na svog sina i Netsa, doista cijenim sve ovo", rekla je Biserka prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOWITZKI SE PRISJETIO DRAŽENA: ‘Bio je ikona i legenda, a njegova majka mi je dala najveći kompliment u životu’

"Petro" je za Netse odigrao 195 utakmica, a prosječno je ubacivao 19.5 poena uz 51.1 posto šuta iz igre (43.1 posto za tricu). Prisjetili su se i izjave Clyde Drexlera koji je jednom prilikom izjavio: "Svaku utakmicu smo pratili što je Dražen radio da vidimo što je napravio svima u ligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve društvene mreže Netse preplavile su slike Dražena, a na utakmicu su i podijeljene figurice s njegovim likom. Dirk Nowitzki je imao lijepe riječi za prerano preminulog košarkaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dražena je obožavala cijela Europa. Bio je ikona i legenda. Mama Dražena Petrovića mi je u jednom razgovoru rekla da je užasno podsjećam na njenog sina. Kad sam to čuo odmah sam je zagrlio i do danas smatram da je to jedan od najvećih komplimenata koje sam ikad u životu primio”, za službene stranice Brooklyn Netsa rekao je legendarni Nijemac Dirk Nowitzki prije nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo