BOJAN SREDIO BOGDANA: / U dvoboju Bogdanovića hrvatski u potpunosti zasjenio srpskog i odveo Pacerse do trijumfa

Image
Foto: AFP

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović bio je najbolji igrač Indiana Pacersa koji su na svome parketu pobijedili Sacramento Kingse sa 101-83 u dvoboju NBA lige.

1.11.2017.
8:27
AFP
VOYO logo

Bogdanović je je u 27 minuta na terenu ubacio 17 koševa (šut 6-13, trice 3-6) te tome dodao tri skoka, četiri asistencije i jednu ukradenu loptu. Thaddeus Young je ubacio 15 koševa, Victor Oladipo 14, a Domantas Sabonis 12 uz 16 skokova. Pacersi su već na poluvremenu vodili s 55-30 što je njihovom treneru omogućilo da u nastavku odmori startere.

Image
ŠARIĆ RASPUCAN U POBJEDI SIXERSA: /

Golden State napunio koš Clippersa, Porzingisov rekord karijere

Image
ŠARIĆ RASPUCAN U POBJEDI SIXERSA: /

Golden State napunio koš Clippersa, Porzingisov rekord karijere

Bender dobro iskoristio minutažu

Bio je ovo, inače, i dvoboj dvojice Bogdanovića, hrvatskog Bojana i srpskog Bogdana. Bojan je pritom u potpunosti zasjenio prezimenjaka iz Srbije koji je u dresu Sacramenta upisao sedam poena te po dva skoka i asistencije. Najbolji kod gostiju je bio DeAron Fox koji je utakmicu završio s 18 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragan Bender je sa svojim Phoenix Sunsima slavio u gostima kod Brooklyna sa 122-114. Naš je košarkaš u 26 minuta na parketu zabio postigao koševa (šut 4-8, trice 2-4), ugrabio tri skoka te upisao tri asistencije i jedan blok. Najučinkovitiji kod Sunsa je bio Devin Booker s 32 poena, dok je Mike James ubacio 24. Netse je predvodio D'Angelo Russell s 33 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westbrooku korak do triple-doublea

Slavili su i Los Angeles Lakersi koji su u svome Steples Centeru sa 113-93 nadigrali Detroit Pistonse. Julius Randle je za Lakersa ubacio 17 koševa, a Larry Nance je dodao 14 uz 12 skokova. Naš Ivica Zubac je odigrao svega dvije minute za Lakerse i u tom je vremenu upisao jedan skok. Pistonse su predvodili Reggie Jackson i Tobbias Harris s po 18 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City Thunder je sa 110-91 bio bolji od Milwaukee Bucksa. Russell Westbrook je umalo upisao još jedan triple-double, utakmicu je završio s 12 poena, deset skokova i devet asistencija. Najefikasniji je kod Oklahome bio Paul George s 20 koševa, a Carmelo Anthony i Jerami Grant su dodali po 17 koševa. Buckse je već uobičajeno predvodio Grk Giannis Antetokounmpo s 28 koševa i osam uhvaćenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo