povratak bendera / Bogdanović predvodio Wizardse protiv Warriorsa, Šarić unatoč ozljedi vrlo dobar

Image
Foto: AP Images

Golden State Warriorsi igraju fantastičnu košarku u posljednje vrijeme, a najbolje za njih je to što još uvijek čekaju povratak Kevina Duranta

3.4.2017.
8:51
AP Images
VOYO logo

Odlična NBA večer je iza nas, nakon dva mjeseca pauze na sjajan se način vratio Dragan Bender, proigrao je i Bojan Bogdanović i to protiv Golden State Warriorsa. Unatoč ozljedi pete Dario Šarić bio je vrlo dobar, fantastičnu su utakmicu odigrali Cavsi i Pacersi..., piše Sportnet.

Golden State Warriorsi igraju fantastičnu košarku u posljednje vrijeme, a najbolje za njih je to što još uvijek čekaju povratak Kevina Duranta. Upravo protiv Washington Wizardsa ozlijedio se Durant, no sinoć im nije trebao, Warriorsi su na krilima sjajnog Stepha Curryja upisali 11. pobjedu u nizu, svladali su Wizardse s uvjerljivih 139:115.
Uz sjajan šut (3/3 za 1, 6/8 za 2, 9/14 za 3) Curry je večer okončao s 42 poena i osam asistencija. Klay Thompson pratio ga je s 23 ubačaja, a odličnu je partiju s klupe pružio Shaun Livingston, u 21 minuti na parketu upisao je 17 koševa i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wizardsi nisu uspjeli spojiti dvije pobjede protiv Warriorsa, ali veseli napokon odlična partija Bojana Bogdanovića. Babo je odigrao 29 minuta i za to vrijeme upisao 20 koševa (4/4 za 1, 2/4 za 2, 4/7 za 3), šest skokova, asistenciju i dvije ukradene lopte. Isto toliko koševa ubacio je i Bradley Beal. John Wall susret je započeo spoznajom da ga je liga kaznila s 15.000 dolara jer je komentirao suce, dok je susret završio s 15 poena i 11 asistencija čime je prikupio najviše asistencija u jednoj sezoni u povijesti franšize (802).

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo