NBA / Bogdanović ponovno odličan u još jednom porazu Detroita

Image

Detroit je jedna od najlošijih momčadi lige.

12.11.2022.
12:32
VOYO logo

Dobra predstava hrvatskog košarkaša Bojana Bogdanovića nije bila dovoljna Detroitu koji je u noći s petka na subotu poražen u Madison Square Gardenu od New Yorka 112-121.

Bogdanović je vukao koliko je mogao, ali njegovih 25 poena nije bilo dovoljno kako bi se izbjegao deseti poraz Detroita u sezoni. S omjerom 3-10 Pistonsi su na dnu ljestvice Istočne konferencije koliko ima i Charlotte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York je na poluvremenu imao deset poena prednosti, a u nastavku je održavao razliku bez velike šanse da gosti okrenu rezultat. Bogdanović je bio prvi strijelac svoje momčadi, a osim 25 poena za 34 minute na parketu hrvatski reprezentativac je tome dodao pet skokova, tri asistencije i dvije izgubljene lopte. Imao je dobar šut iz igre od 9-15 uz 7-7 s linije slobodnih bacanja, ali i svih pet promašaja za tri poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolju pratnju Bogdanović je imao u čovjeku s klupe, Alecu Burksu, koji je ubacio 17 poena te Isiahu Stewartu koji je ubacio 13 poena uz osam skokova. U pobjedničkoj momčadi RJ Barrett je zabio 30 koševa uz po pet skokova i asistencija, dok je Jalen Brunson dodao 26 uz sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo