BIVŠA ZVIJEZDA BULLSA ZBOG JORDANOVIH IZJAVA KRENULA U OSVETNIČKI POHOD? / 'On je bio bolji od Michaela'

Image
Foto: Profimedia

Gotovo dva tjedna nakon završetka serijala ne smiruju se reakcije

27.5.2020.
11:27
Profimedia
VOYO logo

Dokumentarni film u 10 nastavaka o MichaeluJordanu i Chicago Bullsima potukao je rekorde gledanosti na televizijskoj postaji ESPN, ali i izazvao niz žestokih reakcija. Nisu svi s oduševljenjem dočekali priču o “kraljevom kraljevstvu,” uključujući i mnoge Jordanove bivše suigrače.

Image
PIPPEN REKAO ISTINU KOJA ĆE JAKO ZABOLJETI JORDANA: /

'Najviše sam uživao igrati bez njega'

Image
PIPPEN REKAO ISTINU KOJA ĆE JAKO ZABOLJETI JORDANA: /

'Najviše sam uživao igrati bez njega'

Nakon HoraceaGranta, Billa Cartwrighta i RonaHarpera, zbog načina na koji je prikazan u filmu “The Last Dance” na Michaela Jordan je ljut i njegov najbliži suigrač ScottiePippen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pippen je bio jedan od glavnih Jordanovih suigrača u Bullsima, međutim prema voditelju ESPN radija Davidu Kaplanu, Pippen je “bijesan” i “izvan sebe” zbog načina na koji je prikazan u dokumentarnom filmu.

Uživao dok je bio u mirovini

Legendarni igrač Bullsa najviše je zamjerio Jordanu što ga je ovaj nazvao “sebičnim” zbog odgađanja operacije gležnja .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jordan je Pippena nazvao sebičnim u drugoj epizodi nakon što je odgodio operaciju gležnja sve do početka sezone 1997-98 zbog sukoba s čelnicima kluba oko novog ugovora zbog čega je pauzirao dva mjeseca. Nije mu se svidjelo niti kako su prikazani njegovi problemi s migrenom u finalu Istočne konferencije 1990. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izjavama koje je Pippen dao posljednjih dana moglo bi se zaključiti da je krenuo u osvetnički pohod. Prvo je rekao da je najviše uživao igrati bez njega, o čemu više možete pročitati ovdje, a sada je poručio da je Kobe Bryant bio bolji od njega.

“Kobe se jako puno trudio da bude kao Michael Jordan. Kad pogledam njegove snimke kažem si: 'Kvragu, bio je bolji od Michaela.' Radio je toliko puno. Taj je momak došao u ligu direktno iz srednje škole. Nije igrao za Sjevernu Karolinu pod Deanom Smithom. Kobe je bio jako pametan momak i težio je tome da bude najbolji. Stvarno mi je mrska pomisao na to da mu nismo rekli koliko je sjajan stvarno bio”, rekao je Pippen za Essentially Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo