BISERKA PETROVIĆ GANUTA DIRLJIVOM GESTOM AMERIKANACA: / 'Bilo je kao u snu, pomislila sam da će Dražen doći'

Image
Foto: PIXSELL i Screenshot

Majka Dražena Petrovića bila je ganuta zbog toga kako su ju primili u Americi

28.2.2018.
11:04
PIXSELL i Screenshot
VOYO logo

Milijuni diljem svijeta igraju košarku, ali samo rijetki pomiču granice sporta. Jedan od takvih bio je i Dražen. Brooklyn Netsi odali su sinoć počast prerano preminulom hrvatskom košarkašu Draženu Petroviću u Barclays Centru.

BROOKLYN NETSI NAKLONILI SE DRAŽENU: Pogledajte emotivno prisjećanje na košarkašku legendu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebna gošća njegova majka Biserka i nećak

Utakmicu protiv Chicago Bullsa posvetili su košarkaškom Mozartu, a navijači i gledatelji prisjećali su se na video zidu njegovih najboljih poteza. Gošća utakmice bila je i njegova majka Biserka. Prije početka susreta dobila je loptu koju su potpisali svi igrači kluba u kojem je Petrović proveo dvije i pol godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nisam došla k sebi

"Bilo je senzacionalno. Još nisam došla k sebi. Kao da sam bila u nekom snu. Cijela dvorana bila je priređena za Dražena čiji je dres ispod krova bio povećan i osvijetljen. Za mene je to bio toliko snažan doživljaj da sam pomislila kao da je Dražen negdje tu, kao da će odnekle doći. Naši domaćini naručili su posebnu loptu s Draženovim likom koju su meni i Marku (op.a. Draženov nećak) predali na centru", rekla je za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diljem američkih medija prisjećali su se Petrovića, a jedan od najcjenjenijih NBA novinara, a i hrvatski zet Zach Lowe napisao je veliki tekst o hrvatskom majstoru.

"Dražen je poput Dirka Nowitzkog što se tiče radne etike", rekao je, između ostalih, Loweu trener Dallasa Rick Carlisle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo