Hrvatski reprezentativac oduševio cijelu Barcelonu

Košarkaši Barcelone i dalje sjajno igraju u Top 16 fazi Eurolige, pa su tako i ovog četvrtka slavili: deveti put za savršeni omjer 9:0.

7.3.2014.
8:29
VOYO logo

Na domaćem je parketu Barça doslovno razbila Fenerbahçe sa 93:73 te turskoj momčadi i dalje ostaje neizvjesna borba za jedno od prva četiri mjesta u skupini E. Samo su se u prvoj četvrtini gosti uspjeli držati u egalu, a sve je ostalo vrijeme dominirala Barcelona.

Dominirao je i hrvatski košarkaš Ante Tomić koji je odigrao novu sjajnu utakmicu. Za 23 minute Tomić je ubacio 19 poena uz dva skoka i tri asistencije. Imao je odličan šut iz igre 8-9 kao i 3-4 s linije slobodnih bacanja. Bio je prvi strijelac utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj strani je Bojan Bogdanović zabio 11 poena, ali je i izgubio čak pet lopti. Gađao je 2-6 za dva, 1-2 za tri i 4-4 za jedan. Luka Žorić je, pak, ubacio tri poena uz četiri skoka.

"Stvarno mi nisu bitne vlastite brojke, niti igram li dobro ili loše. Jedino je bitno da Barcelona pobjeđuje", rekao je Tomić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Shvatili smo ovu utakmicu izuzetno ozbiljno i zato je sve funkcioniralo na parketu. No, ima još mnogo posla ispred nas u Euroligi. Samo je bitno ne izgubiti fokus koji trenutačno imamo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo