U subotu potvrda / Aco Petrović više nije izbornik košarkaša, nasljednik Ivica Skelin?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski košarkaški savez u subotu bi trebao predstaviti novog izbornika reprezentacije, a prema neslužbenim informacijama to bi trebao biti dosadašnji pomoćnik i trener Splita Ivica Skelin

15.9.2017.
13:24
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Aleksandar Petrović više nije izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije nakon što su on i Hrvatski košarkaški savez dogovorili raskid suradnje, objavio je savez u petak.

"Zaključeno je kako je utakmica osmine finala EuroBasketa 2017 protiv Rusije izazvala negativnu konotaciju i za Hrvatski košarkaški savez i za dosadašnjeg izbornika te je dogovoren sporazumni raskid ugovora", stoji u mailu koji je poslan medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski košarkaški savez u subotu bi trebao predstaviti novog izbornika reprezentacije, a prema neslužbenim informacijama to bi trebao biti dosadašnji pomoćnik i trener Splita Ivica Skelin, doznaje Dalmatinski portal.

Ekspresna će to, čini se, biti odluka HKS-a. Skelin ostaje trener "Žutih", a reprezentaciju će prvi put povesti vrlo brzo, jer već u studenom počinju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo