Nije natjecanje... / 66-godišnja NBA legenda objavila kako zakucava, rekli mu: 'Moj sedmogodišnji sin to može!'

Image
Foto: Screenshot

Johnson danas radi kao analitičar i pokriva Buckse za Bally Sports Wisconsin. U svojoj karijeri je igrao kao nisko krilo, a u NBA-u je bio od 1977 do 1989.

22.2.2022.
10:39
Screenshot
VOYO logo

Peterostruki All-Star NBA lige, Marques Johnson, svake godine obilježi svoj rođendan sa snimkom zakucavanja koju podijeli na društvene mreže. Nekadašnja zvijezda Milwaukee Bucksa ovog je mjeseca napunila 66. godina.

Johnson danas radi kao analitičar i pokriva Buckse za Bally Sports Wisconsin. U svojoj karijeri je igrao kao nisko krilo, a u NBA-u je bio od 1977 do 1989. On je bio prvi prototip pozicije "point forward", odnosno poziciju krilnog igrača u ulozi plejmejkera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Snimka Johnsona kako zakucava obišla je društvene mreže, a mnogi su podijelili svoja mišljenja: "Ta koljena će biti u boli iduća dva tjedna. Svaka čast doduše!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nisu svi bili oduševljeni snimkom 66-godišnjaka koji izgleda u boljoj formi nego mnogi daleko mlađi ljudi. Tako je jedan korisnik Twittera izjavio: "Moj sedmogodišnji sin je zakucao na obruč iste visine, ovo nije impresivno."

S druge strane, većina NBA ljubitelja bude sretno kad vide pionira ove igre kako svake godine ponovi dugogodišnju tradiciju. Nadamo se da će Johnson još mnoge rođendane zakucavati loptu kroz obruč, kao što to najbolje radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo