HRABRO SRCE / Klub napravio audiciju za nogometaše

Image

Škotski trećeligaš Stirling Albion proteklog je vikenda organizirao audiciju za nogometaše. Oni su imali priliku da pokažu svoje znanje u šest utakmica po 25 minuta. Na audiciju se prijavilo 30 kandidata, koji morali platiti 200 funti.

6.6.2011.
15:44
VOYO logo

Škotski trećeligaš Stirling Albion proteklog je vikenda organizirao audiciju za sve one koji misle da mogu igrati za njih. Kandidati su imali priliku da pokažu svoje znanje u šest utakmica po 25 minuta. Za sudjelovanje u ovim testnim utakmicama kandidati su morali platiti 200 funti.

Na audiciju se prijavilo 30 kanidata, a odabrani igrači priključit će se momčadi na pripremama od 14. lipnja. Većina prijavljenih igrača bili su iz Škotske, no bilo je i onih koji su doputovali čak iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji mnogo igrača koji su na kraju sezone ostali bez angažmana. Takvima smo pružili priliku da pokažu što znaju i eventualno zaigraju za naš klub. Ako iz ove audicije uspijemo dobiti barem dva-tri igrača, bit će super. Ako ne, nikome ništa, a ovo je bilo dobro iskustvo za sve", kazao je direktor kluba Paul Goodwin.

Stirling Albion ima potpisan ugovor samo s osam nogometaša, a klub je poznat po tome što od prošle godine njime upravljaju navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albion je iz gradića Stirling, koji je čuven po velikoj bici u kojoj su Škoti predvođeni Williamom Wallaceom pobijedili engleske snage (događaj opisan u filmu Braveheart s Melom Gibsonom). Na klupskom grbu nacrt je Wallaceov spomenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo