ZVIJEZDA UFC-A ZAPREPASTILA IZJAVAMA O GEJEVIMA: / Slavni borac izazvao skandal - 'To nisu zdravi muškarci, ne želim ih u sportu'

Image
Foto: Profimedia

Upitali su ga što bi napravio kada bi u kavezu preko puta njega stajala homoseksualna osoba

26.5.2021.
13:59
Profimedia
VOYO logo

Slavni UFC-ov borac Rus, Alexander Volkov, zaprepastio je javnost izjavama o homoseksualcima. Rus je kazao kako se nada da među borcima unutar njegove organizacije nema homoseksualaca jer prema njegovu mišljenju "zdravog muškarca ne smiju privlačiti drugi muškarci".

"To zdravog muškarca ne bi trebalo privlačiti i nadam se da ih nema među mojim prijateljima", rekao je to Volkov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitali su ga što bi napravio kada bi u kavezu preko puta njega stajala homoseksualna osoba, bi li je još jače udarao. Odgovor je bio podosta bizaran.

"Ne znam. Bio bih svakako iznenađen. Rekao bih mu da me ne dira tijekom borbe. Kao profesionalac bih se morao boriti, ali bih tražio od menadžera da me izvuče iz takve borbe", rekao je Rus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

June 20, 2020; Las Vegas, NV, USA; Curtis Blaydes reacts after his decision victory over Alexander Volkov in their heavyweight bout during UFC Fight Night at UFC APEX.,Image: 534066716, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Inače, Volkov je trenutno pet na UFC-ovoj listi teškaša, ispred njega su Curtis Blaydes, Ciryl Gane, Derrick Lewis, Stipe Miočić i prvak Francic Ngannou. Volkov u karijeri ima 33 pobjede i osam poraza, a za mjesec dana ulazi u kavez sa neporaženim Francuzom Ganeom te ako pobjedi imat će možda šansu napasti nekoga iz samog vrha kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo