EKSKLUZIVNI VIDEORAZGOVOR / Zvijezda FNC-ovog spektakla: 'Sve što mi se dogodilo na ulici ojačalo me'

Image
Foto: Screenshot

Tomislav Sičaja za Net.hr u videorazgovoru najavio je FNC-ov spektakl u Bugojnu, ali i otkrio neke detalje iz svog života

19.7.2023.
12:38
Screenshot
VOYO logo

FNC se vraća u Bosnu i Hercegovinu gdje će održati finale četvrte sezone "Armagedon Jamnica Pro Sport" MMA lige. Po drugi put će, tako, FNC promocija održati priredbu u BiH, nakon Ljubuškog koji je bio pun pogodak.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Rame, koja je samo 30 kilometara udaljena od Bugojna, dolazi Tomislav Sičaja koji će se boriti protiv srpskog borca Jovana Kandića.

Image
JAK ADUT /

Zbog njega na FNC-u Bugojno će gorjeti: 'Imam veliku obvezu da ne razočaram svoj grad. Ovo je prekretnica'

Image
JAK ADUT /

Zbog njega na FNC-u Bugojno će gorjeti: 'Imam veliku obvezu da ne razočaram svoj grad. Ovo je prekretnica'

"Spreman sam, odradio sam dobar kamp. Naravno da mi je iskustvo s ulice, iz života, dalo samopouzdanja u kavezu. Kad prođeš dosta fizičkih sukoba, u glavi si sve bolji i bolji. Došao sam s ulice, odradili smo i ja i brat Ivan dva amaterska turnira. Osvojio sam oba, on je pobijedio na svakom. Nažalost, u obje je slomio ruke. Dakle, nama je pomoglo. Makar, netko se zaleti s ulice i onda naleti. Očekujemo i Ivan i ja pobjede u Bugojnu", kazao nam je Tomislav Sičaja u videorazgovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledao sam Jovana Kandića, proučavao... Mada, nema se što gledati na videima, niti se što puno vidi. Sve je suparnike završavao u parteru. Više-manje radi džiju-džicu. U stand upu me nije oduševio i mislim da će sa mnom imati problema i u parteru i u stand upu. Bit će spektakularno, ako Bog da pobjeda", dodao je Tomo.

Pogledajte čitav razgovor Tomislava Sičaje za Net.hr uoči spektakla u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja napomenuti kako u Kulturno-sportskom centru Bugojno je na rasporedu finale četvrte sezone "Armagedon Jamnica Pro Sport" MMA lige, a napete i spektakularne borbe gledatelji će moći pratiti uživo na PLAY Premiumu.

Velter (-77 kg)
Tomislav Sičaja 
(Hrvatska) - Jovan Kandić (Srbija)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo