ZNA SE DATUM SPEKTAKULARNE BORBE: / Organizatori su već zakupili dvoranu u kojoj će se boriti Mayweather i McGregor

Image

Meč od "milijardu dolara", kako se najavljuje borba dosad neporaženom boksača Floyda Mayweathera Jr.i UFC prvaka Conora McGregora mogla bi se održati 10. lipnja.

6.4.2017.
18:42
VOYO logo

Sportska komisija savezne države Nevada spremna je dati dozvolu za borbu, iako će u ring ući boksač koji se iz sportske mirovine vraća sa savršenim omjerom 49-0 i boksač početnik, kakav je MMA borac McGregor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S formalne strane nema prepreka za ovaj meč, ali priznajem, meč će biti malo čudan s obzirom na različite karijere ovih boraca", rekao je direktor Sportske komisije iz Nevade.

McGregoru treba još samo jedan "papir", boksačka licenca u ovoj saveznoj državi, koju je već dobio u Kaliforniji pa će i to biti formalnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dana White: Krećemo u realizaciju

Da će do ovog meča doći, potvrdio je i šef UFC-a Dana White.

"Trenutačno McGregor čeka rođenje djeteta, a nakon toga krećemo u realizaciju ovog meča", kazao je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, glavna tema je novac. Predviđa se da bi McGregor mogao zaraditi i do 50 milijuna dolara, čime bi probio sve granice za jednog UFC borca. Za meč s Nateom Diazom zaradio je, primjerice, tri milijuna dolara.

"Mislim da smo blizu dogovora", potvrdio je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 10. lipnja preostaje nam slušati još puno bombastičnih najava i uvreda na račun suparnika. Drugim riječima, sprema se mega-spektakl...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo