IZJAVA U NJEGOVOM STILU

ZLATANOVA MUDROST: ‘McGregor će pobijediti jer je on Ibrahimović borilačkih vještina’

Vlasnik je crnog pojasa u taekwondou, genijalac na nogometnom travnjaku i čovjek čije izjave često obiluju samodopadnošću i humorom. Zlatan Ibrahimović, napadač Manchester Uniteda, zaljubljenik je i u borilačke vještine pa onda i sugovornik od kojeg se može dobiti odgovor na pitanje o spektaklu kojeg čeka borilački svijet.

U pitanju je boksački meč u kojem će se ogledati Conor McGregor i Floyd Mayweather, nedodirljivi MMA borac i boksačka, nikad poražena legenda.

Jasno, na upit tko će pobijediti, Ibrahimović je za sportbible.com dao odgovor u svom stilu u kojem se ističe i ovo:

“On je Ibrahimović borilačkih vještina, ja sam McGregor u nogometnom svijetu.”

Puniji odgovor bio je:

“Imate čovjeka iza kojeg je karijera stvarana godinama, to je Mayweather, i drugog koji ju je stvorio u kratkom roku, ali je stvorio veliko ime. Napravio je sve što je najavio…”, kazao je Ibrahimović koji je kazao i ovo:

“Borba može otići na obje strane. Ljudi tako najavljuju, a je u to ne vjerujem, da će Mayweather lako pobijediti. Mislim da Conor može udariti iz svakoga kuta i ima samopouzdanje poput mene. On je Ibrahimović borilačkih vještina, ja sam McGregor u nogometnom svijetu. Pun je samopouzdanja, pobijedit će. Vjerujem u njega.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr