'SVJEŽ JE I SPREMAN' / Zhangov menadžer uvjeren da je Kinez slavio, nevjerojatno što želi: 'Hrgović je bio u bolnici, dok je Zhang bio u hotelu'

Image
Foto: Profimedia

Usprkos porazu od Hrgovića, promotor Eddie Hearn često gura Zhanga u borbe sa zvučnim protivnicima

20.9.2022.
12:57
Profimedia
VOYO logo

Najbolji hrvatski teškaš i jedan od najperspektivnijih boksača svijeta, Filip Hrgović, slavio je u meču karijere protiv Zhanga Zhileija u "title eliminator" meču prije otprilike mjesec dana.

Image
BOMBA S OTOKA /

Čeka nas spektakl desetljeća, dogovorena je Bitka za Britaniju: Joshua potvrdio, ide u ring s Kraljem Cigana

Image
BOMBA S OTOKA /

Čeka nas spektakl desetljeća, dogovorena je Bitka za Britaniju: Joshua potvrdio, ide u ring s Kraljem Cigana

Hrgović je u 15. profesionalnoj borbi karijere imao najteži ispit do sada. Zhilei je bio čvrst i opasan, a njegovi strahoviti udarci ne mogu nikoga ostaviti ravnodušnim. Uspio je čak i srušiti našeg Hrgu u prvoj rundi, no to nije previše uzdrmalo hrvatskog boksača. Uspio se pridići, dizao se iz runde u rundu i na kraju slavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos porazu od Hrgovića, promotor Eddie Hearn često gura Zhanga u borbe sa zvučnim protivnicima. Neki bi pomislili da će mu pasti reputacija zbog poraza, čini da se dogodilo upravo suprotno.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Filip Hrgović

On bi meč s Joshuom? I mi se čudimo...

Nakon meča s Hrgovićem, dugo su se lomila koplja oko toga tko je trebao pobijediti, naš najbolji boksač ili pak opasni Kinez. Usprkos činjenici da je Hrgović uputio duplo više udaraca, često ćete naletjeti na osobu koja smatra da je hrvatski boksač nepravedno slavio u svojem meču karijere. To je mišljenje i Tommyja Lanea, menadžera Zhanga Zhileija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zhang je upravo slavio protiv Hrgovića kojeg su mnogi izazivači izbjegavali i odbijali meč s njim. Znam da Zhangova ruka nije bila podignuta, ali je on pobijedio u tom meču. Hrgović je pretrpio štetu i trebalo mu je vremena za oporavak. Zhang se odmah nakon borbe vratio u hotel, dok je Hrgović završio u bolnici", počeo je Lane u razgovoru za Vegas Insider.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Anthony Joshua i Zhang imaju jednake rasporede. Borili su se iste večeri, Zhang nije pretrpio nikakve ozljede tijekom meča i već je u dvorani. Spreman je i svjež ako AJ želi meč. Njih dvojica imaju zajedničku povijesti i nedovršeni posao iz amaterskih dana, kada su se borili na Olimpijadi 2012. godine. Iza Zhanga stoji cijela Kina, a Joshua je i dalje jedan od glavnih lica u profesionalnom boksu. Borba njih dvojice je daleko veći meč od svih koje je Eddie Hearn spomenuo", veli Lane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo