'Žao mi je, ali...poljubi me u guzicu!'

Amerikanac Chael Sonnen nastavio je sa svojim hobijem, odnosno vrijeđanjem Andersona Silve. U posljednjem televizijskom nastupu mu se naizgled ispričao da bi poruku zaključio u svom bahatom stilu.

7.3.2012.
12:20
VOYO logo

Bahati Američki UFC borac Chael Sonnen, koji je često svojim uvredama znao 'zakačiti' i Cro Copa, je na račun brazilskog UFC-ovog prvaka Andersona Silve izrekao toliko gadosti da ih je teško i pobrojati.

Predsjednik UFC-a Dana White je prije mjeseca dana objavio da je Silva pristao Sonnenu dati novu šansu te da će se veliki okršaj dogoditi najvjerojatnije u lipnju u Brazilu, a Amerikanac je opet počeo trenirati njegove živce te je objavio novu provokaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučio sam poslati poruku Andersonu Silvi, a UFC Tonight mi je omogućio par trenutaka da to i učinim javno. Andersone, zadnjih mjeseci sam te ponižavao i ukaljao tvoje ime želeći pridobiti pažnju i poštovanje. To nije bilo u redu i ispričavam ti se. To što sam radio nije sportski i žao mi je zbog toga. Više ne želim sukobe ni u oktogonu ni izvan njega. Ukratko -predajem se! Tvoj prijatelj Chael Sonnen", izgovorio je pred kamerama Sonnen i dodao:

"Predomislio sam se. Andersone, poljubi me u guzicu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi okršaj ovih boraca dogodio se 2010. godine na UFC-u 117, a Sonnen je tada kontrolirao meč do pete runde kada ga je Silva natjerao na predaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo