A MALO JE SUMNJIVO / YouTuber Jake Paul brutalno nokautirao UFC-ovu legendu. Navijači uvjeravaju da je meč namješten: 'Pa signalizirao mu je!'

Image
Foto: Profimedia

Paul je Woodleyja na spavanje poslao u drugoj polovici šeste runde

19.12.2021.
11:01
Profimedia
VOYO logo

Slavni YouTuber i odnedavno boksač Jake Paul brutalno je u noći sa subote na nedjelju nokautirao UFC-ovu legendu i nekada jednog od najjačih MMA boraca te organizacije, Tyrona Woodleyja.

Paul je Woodleyja na spavanje poslao u drugoj polovici šeste runde, a bio je to vrlo atraktivan meč sve u svemu. Inače, ovo je drugi sukob Woodleja i Paula u samo nekoliko mjeseci, a prvi je završio u korist Paula, no slavio je sudačkom odlukom i bilo je nakon tog meča dosta prigovora na konto Woodleyja i optužili su ga je štedio Paula i da je meč bio namještan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novom meču Paul je bio puno bolji i konkretniji, a koliko snažno udara najbolje govori i sama snimka nokauta koju možete pogledati OVDJE.

Image
Image

Meč je namješten?

Woodley je pao kao pokošen i pružana mu je liječnička pomoć, ali meč je odmah izazvao jednake, ako ne i gore kontroverze jer su se javili brojni poklonici boksa i tvrde kako je i ovaj meč bio namješten. Sporno im je to što je Paul netom prije nego što je opalio Woodleyja i nokautirao ga, napravio potez rukama koji je mnogima djelovao kao signal da Woodley spusti gard i da sada slijedi "spavanac". Ipak, neki tvrde i kako je nemoguće namjestiti ovakav nokaut i ovakav ishod borbe, što je nekako logičnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svinuo je ruku i tako mu je signalizirao da je vrijeme da padne", tvrdi to jedan tviteraš, dok drugi uvjerava da se ovako nešto ne može namjstiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo