teška kategorija / Whyte nadboksao Rivasa u londonskom spektaklu: Može li s trona srušiti i Deontaya Wildera?

Rivas je u borbu krenuo žestoko, mislio je da će u prvoj rundi već odnijeti pobjedu

21.7.2019.
7:19
VOYO logo

Dillian Whyte u glavnoj borbi večeri u Londonskoj O2 Areni pobijedio je Oscara Rivasa u 12 rundi te postao WBC-ov “mandatory contender” u teškoj kategoriji, što znači da bi trebao za taj pojas izazvati prvaka Deontaya Wildera u bližoj budućnosti.

Rivas je u borbu krenuo žestoko, mislio je da će u prvoj rundi već odnijeti pobjedu, ali pametni Whyte nije mu dopustio da ga ozbiljnije ozlijedi. Štoviše, ugrozio ga je u drugoj rundi sjajnim kombinacijama, ali ga nije uspio srušiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Pao u devetoj

Whyte je kroz ostatak borbe kontrolirao situaciju, držao je nižeg Rivasa na distanci direktima i nije mu dao da uđe unutra u plasira snažne udarce u tijelo. Sve do devete runde. Rivas je probio prvi blok i snažnim aperkatom pogodio u bradu Whytea te ga poslao u knockdown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Whyte se brzo pribrao i na jednak način, sigurno i inteligentno, završio borbu te pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, javlja Net.hr.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj borbe: To je to! Whyte je izdržao i posljednju rundu i dobit će ovu borbu na bodove te preuzeti privremeni svjetski naslov u WBC kategoriji.

Kraj 11. runde: Rivas je umoran, ali morat će u 12. rundi ići na nokaut. Na bodove gotovo sigurno neće pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj 10. runde: Whyte je više napadao u ovoj rundi. neke kombinacije u tijelo su sjele, ali nije mogao pogoditi tako da pošalje Rivasa na tlo.

Kraj 9. runde: Sjajna runda. Whyte je bio na podu, Rivas ga je izbacio iz ravnoteže odličnim aperkatom, ali Rivas je navalio dalje i potrošio puno energije. Whyte mu je uzvratio s nekoliko snažnih krošea pred kraj runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj 8. runde: Whyte ne treba još puno da bi dobio ovu borbu. Samo da do kraja ne primi neki težak udarac koji će ga poslati na pod i ova borba je njegova.

Kraj 7. runde: Još jedna runda za Whytea. Nije ruvas uspio pogoditi dovoljno ovih bombi da bi ugrozio Whytea. Usto, Whyte je bacio nekoliko dobrih udaraca u tijelo koji su mu osigurali rundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj 6. runde: Rivas je krajem runde napao s nekoliko vezanih krošea koje je Whyte uspješno izbjegao. Još uvijek Whyte kontrolira borbu kratkim direktima koji drže Rivasa na distanci s koje nije toliko opasan zbog razlike u visini.

Kraj 5. runde: Rivas će morati napasti. Whyteu se nikamo ne žuri, boksa inteligentno i pokušava dobiti ovo na bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj 4. runde: Borci su oprezni, uglavnom razmjenjuju direkte i strpljivi su. Iako su obojica bacili u vjetar nekoliko snažnih krošea.

Kraj 3. runde: Nešto mirnija 3. runda nakon eksplozivne druge. Morali su usporiti borci da malo vrate snagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraj 2. runde: Whyte je dobro uzdrmao Rivasa koji je sredinom runde bio u velikim problemima. Nekako je preživio njegove napade i izdržao rundu do kraja. Sve u svemu, ovo je Whyteova runda.

Kraj 1. runde: Rivas je ušao žestoko, ali se ispuhao. Moglo bi se ipak reći da je uzeo ovu prvu rundu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno je krenula borba u londonskoj O2 Areni. 

23:50 Borci ulaze u ring i borba će uskoro početi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23:20 David Price pobijedio je u posljednjoj predborbi Davea Allena. uskoro će u ring Whyte i Rivas.

23:15 Još uvijek traju uvodne borbe i Whyte i Rivas će uskoro ući u ring

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo