Legenda koju je Cro Cop 'razvalio' objavila žestoki video

Legendarni Wanderlei Silva sprema se za povratak u Saitama Arenu iz koje je zahvaljujući Cro Copu posljednji put izišao uz pomoć trenera i liječnika.

9.1.2013.
8:42
VOYO logo

Wanderlei Silva je 10. rujna 2006. godine ring u Saitama Areni napustio krvav nakon što ga je Cro Cop na turniru Pride Final Conflict Absolute dobro izudarao i na kraju nokautirao legendarnim lijevim high-kickom.

Od tada joj se nije približavao, a sada joj se jako veseli jer će 3. ožujka prvi put od tada kročiti u nju na borilačkom spektaklu UFC on Fuel TV 8 i boriti se s 32-godišnjim Amerikancem Brianom Stannom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te emocije ne možete kupiti, njih možete samo osjetiti. O njima ne možete ni pričati, to znaju samo oni koji su to osjetili. Japan ima drukčiju atmosferu i energiju. Protivniku i gledateljima mogu poručiti samo jedno - vidjet ćete me u najboljem izdanju. To će biti klasik, testirat ću Brianovu vilicu", izjavio je nedavno 36-godišnji Silva koji je objavio i video u kojem bez milosti gazi svoje sparing partnere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odradio sam pet rundi, a ispred mene su sve bili borci prve klase. Momci iz Wand Fight Teama jako dobro rade. To mogu reći jer sam ih testirao", izjavio je Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, sudeći prema snimci i Silvinim najavama, Stannu se ne piše dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo