VOYO VAS NAGRAĐUJE / Doživite FNC spektakl kao nikada dosad: Poznat dobitnik Philips UHD pametni TV-a od 65 inča

Image
Foto: Voyo

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Prijavite se, sudjelujte u nagradnom natječaju i možda baš na Vašu adresu stigne Philips UHD pametni televizor od 65 inča

23.5.2024.
14:31
Voyo
VOYO logo

Jeste li spremni za vrhunski borilački spektakl? Voyo je povodom održavanja spektakularne FNC priredbe u Beogradu pripremio nagradni natječaj za sve ljubitelje MMA borbi! Mogli ste osvojiti Philips UHD pametni televizor od 65 inča kako bi doživjeli FNC borbe kao nikada dosad!

Sretni dobitnik pametnog TV-a od 65 inča je Andrej Barbić. Čestitamo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJAVA NATJEČAJA

Kako sudjelovati?

Sudjelovanje je jednostavno! Sve što trebate učiniti je popuniti nagradni obrazac svojim podacima kako bismo Vas mogli kontaktirati u slučaju dobitka te odgovoriti na kratko pitanje vezano uz FNC priredbu. Nagradni natječaj traje do 28. svibnja, a dobitnika ćemo objaviti 29. svibnja poslije 9 sati u ovom članku. Natječaj je namijenjen isključivo novim i postojećim pretplatnicima streaming platforme Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popunite obrazac za prijavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko nužnih informacija o natječaju

Natječaj je namijenjen isključivo novim i postojećim pretplatnicima streaming platforme Voyo. To znači da u natječaju mogu sudjelovati svi, ali bitno je da do 28. svibnja u 23:59 postanete pretplatnik kako biste ušli u izbor za dobitnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odabira, bit će utvrđeno je li dobitnik ujedno i Voyo pretplatnik.

Adresa elektroničke pošte kojom se prijavljujete u natječaj mora biti ista ona kojom ste pretplaćeni ili ćete se pretplatiti na Voyo jer inače nećemo moći potvrditi jeste li pretplatnik.
Sve detalje potražite u Pravilima natječaja. Prijavom na natječaj dajete privolu da se Vaše ime i prezime u slučaju dobitka javno objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uključite se

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Prijavite se, sudjelujte u nagradnom natječaju i možda baš na Vašu adresu stigne Philips UHD pametni televizor od 65 inča. Pripremite se za najbolji FNC MMA doživljaj ikada, jer Voyo se pobrinuo da Vam pruži najkvalitetniji sadržaj i nezaboravno iskustvo gledanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijavom u nagradni natječaj prihvaćate pravila nagradnog natječaja.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na podrska@voyo.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto sudjelovati?

Zamislite da gledate svoje omiljene borce u akciji na velikom UHD ekranu - nevjerojatna rezolucija, živopisne boje i kristalno jasan zvuk učinit će Vaš doživljaj borilačkih sportova nezaboravnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Voyo, ne samo da možete pratiti razne borilačke sportove uživo, već imate priliku i gledati brojne druge sadržaje koje platforma nudi – najbolje i najnapetije regionalne serije i filmove, omiljene turske serije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, najzabavnije svjetske i domaće reality emisije koje će Vas držati prikovanima za ekran. Djeca će uživati u širokom spektru omiljenih crtića, sinkroniziranih na hrvatski jezik, a filmofili mogu birati između najnovijih filmskih hitova i bezvremenskih klasika. Na platformi Voyo čekaju Vas i vrhunski sportski događaji, uz prijenose uživo koje ne smijete propustiti, a tu su i brojni televizijski kanali koje možete gledati gdje god se nalazili.
Sretno svim sudionicima!

Pravila kreativnog nagradnog natječaja pronađite OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo