Battle of the Giants /

Voyo donosi najiščekivaniji debi u PFL-u: 'Ngannou je najjači udarač u povijesti'

Voyo platforma 19. listopada donosi debi Francisa Ngannoua u PFL-u

11.10.2024.
15:54
VOYO logo

Bivši prvak UFC-a u teškoj kategoriji Francis Ngannou, najjači udarač na svijetu, vraća se u kavez. U subotu 19. listopada Ngannou debitira u PFL promociji (Liga profesionalnih boraca) protiv prvaka PFL-a u teškoj kategoriji Renana Ferreire u Ryadu, Saudijskoj Arabiji. Spektakularni event u prijenosu UŽIVO možete gledati na platformi Voyo.

Image
PRVI ROĐENDAN /

Streaming platforma Voyo slavi prvi rođendan! Isprobajte Voyo mjesec dana - BESPLATNO

Image
PRVI ROĐENDAN /

Streaming platforma Voyo slavi prvi rođendan! Isprobajte Voyo mjesec dana - BESPLATNO

Noć eksplozivnih borbi na Voyo platformi

Battle of the Giants donosi noć eksplozivnih borbi kakve još niste vidjeli, a Voyo platforma opet će u vaše domovije donijeti borilačko uzbuđenje. Svi borci koji će nastupiti na eventu odlučni su da ostave svoj trag i osvoje pobjedu u ovom uzbudljivom događaju. Iz PFL-a su sjajno najavili event i novog borca koji je, u biti, više od običnog borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpisali smo najveće ime u povijesti MMA, najjačeg udarača u povijesti borilačkih sportova. najiščekivaniji debi u PFL-u", stoiji u traileru koji ostavlja bez daha.

Očekujte, stoga, spektakularne borbe koje će vas držati na rubu sjedala. Bilo da ste strastveni ljubitelj boksa ili novi u svijetu borbi, ovo je događaj koji nikako ne smijete propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Renan je veliki borac, gledam ga godinama'

"Renan je veliki borac, gledam ga godinama", rekao je Ngannou i nastavio:

"Proučavao sam ga godinama, zapravo sam govorio ljudima da budu oprezni protiv njega, jako je opasan. On je prilično jedinstven, atletski je građen, brz, i to je pokazao u svojoj posljednjoj borbi", dodao je Ngannoukoji ima 37 godina nije se borio u slobodnoj borbi otkako je uspješno obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji protiv Ciryl Ganea, na UFC-u 270 u siječnju 2022., prije nego što je napustio promociju zbog spornog spora oko ugovora.

Image
Foto: Profimedia

Francis Ngannou i Renana Ferreira

Ngannou je još uvijek bio UFC prvak u teškoj kategoriji kada su pregovori o ugovoru propali nakon što je afričko-francuski borac rekao da su njegovi zahtjevi za zdravstvenim osiguranjem i osobnim sponzorstvom odbijeni.

Predsjednik UFC-a Dana White oduzeo je Ngannouu pojas u siječnju 2023. Ngannou, koji je pobijedio Stipu Miočića 2021. i osvojio UFC krunu, pa je nakon toga Ngannou potpisao s PFL-om u svibnju 2023., kao dio ugovora koji ga je učinio predsjednikom i vlasnikom dionica u PFL Africi, prenosi ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PFL ima jedinstveni format

Dok PFL ima jedinstveni format MMA natjecanja koji je baš MMA liga, ali Ngannou će se natjecati samo na superfight cardu.

Uzeo je Ngannou odmor od MMA borbi kako bi svoju pozornost usmjerio na profesionalni boks i adute teške kategorije Tysona Furyja i Anthonyja Joshuu. Ngannou ne samo da je umalo šokirao Furyja, odvevši meč u svih 10 rundi, nego je umalo i dobio taj meč u listopadu 2023.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srušio je Furyja u trećoj rundi, bacio ga u nokdaun i izazvao ga nakon poraza u toj borbi, koji je gurnuo Ngannoua u ulogu legitimnog kandidata u teškoj kategoriji. Joshua je, pak, desnicom pogodio Ngannoua u prvoj rundi i ponovno u drugoj za laku pobjedu u ožujku ranije ove godine.

Ferreira je opasan

Ferreira se pak borio osam puta od posljednje Ngannouove MMA borbe, uključujući pobjedu za samo 21 sekundu u veljači nad dugogodišnjim prvakom Bellatora Ryanom Baderom. Ovo je borba mog života, rekao je Ferreira.

"Pripremam se kao nikada prije donijeti Ngannouu puno problema."

Također, na fight cardu je Cris "Cyborg" Justino, koja će se boriti protiv Larisse Pacheco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Porazna činjenica: 'Živimo u Jake Paul vremenu gdje se sve gleda po broju klikova i pregleda'

Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike