Play ponuda

NOVA SMIJURIJA: / Pogledajte najbolji intervju Cro Copa

shimmer fallback

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović u Zagrebu se priprema za nadolazeći UFC-ov event u poljskom Krakowu, na kojem će mu protivnik biti stari znanac Gabriel Gonzaga.

26.3.2015.
9:38
Play ponuda

Novi video dolazi nam iz Cro Cop and Miočić production. I zbog toga smo jako veseli jer doza smijeha je uvijek dobrodošla. A oni, u kombinaciji sa velikim bivšim hrvatskim boksačem Stipom Drvišem, stvarno znaju nasmijati čovjeka. Cro Cop i Miočić danonoćno vježbaju kako bi se što bolje spremili za svoje nadolazeće mečeve. Mirko za dvoboj protiv Gabriela Gonzage, čovjeka koji mu je 2007. godine zadao najteži poraz u karijeri s onim čuvenim high kickom, a Miočić za sraz s legendarnim Markom Huntom.

Što se tiče Cro Copovog velikog povratka u UFC oktogone, do velikog revanša ostalo je još tri tjedna, a kako se meč približava, to je Mirko sve više nabrijani na dvoboj, spremniji, i kreativniji u svojim video pošalicama.

Ovoga puta, Mirko nas je počastio sa smiješnim videom intervjua s Miočićem. Nakon blitz krieg razgovora, i sam Miočić je uz smijeh kazao:

"Ovo je najbolji intervju u mom životu".

A pogledajte i zašto...

Play ponuda
Play ponuda