VIDEO: / Za 70.000 dolara mu skinuo gaćice iz pornića!

'Bio sam zgrožen! Mogu razumjeti zašto gledatelji vole te gaćice, ali ja ih ne volim. Mislim, bile su na granici gadljivog. Ja sam jako tolerantan čovjek, ali ono je ljigavo.

8.8.2011.
15:32
VOYO logo

Dana White uvijek je znao napraviti šou i sjajno reklamirati svoje turnire, ali ovoga puta je nadmašio samog sebe. Nakon UFC 133 spektakla u Philadelphiji, više se priča o gaćicama američkog borca Denisa Hallmana, koje su oduševile navijače, nego o ostalim mečevima.

White je i započeo cijelu priču tako što je američkom borcu Brianu Ebersoleu dao 70.000 dolara bonusa jer je Supermena Hallmana 'u onim gaćicama iz pornića' udaljio iz ringa već u prvoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://o.aolcdn.com/videoplayer/AOL_PlayerLoader.swf

U razgovoru nakon meča odgovarao je na novinarska pitanja vezana za taj 'incident', ali i otkrio 'istinu o Fedoru'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dana, obično počinjemo razgovorom o glavnim borbama, ali i dalje sam fasciniran ovim bonusom koji ste dali Brianu Ebersoleu. "Bio sam zgrožen, ne znam je li me to uvrijedilo, ali bio sam zgrožen. Bilo je ono: 'Hvala što si skinuo te gaćice pred kamerama.' Dobio je za to 70.000 dolara, ali imao je i sjajan nastup protiv borca kakav je Hallman. Doduše, nije mu odmoglo ni što je skinuo te gaćice!"

Ebersol je dotukao Hallmana u parteru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji li sada u UFC-u i pravilo protiv nošenja takvih gaćica? "Da, definitivno! Ma, zapravo, ja sam bio jako razočaran svojim ljudima koji su mu htjeli dopustiti da se bori s tim na sebi. Mislim, dajte, molim vas! Mogu razumjeti zašto gledatelji vole te gaćice, ali ja ih ne volim. To je bilo na granici gadljivog. Ja sam jako tolerantan čovjek, ali ono je ljigavo. Ne želim to više nikad vidjeti i nećete to više vidjeti u UFC-u", zaključio je priču White i odgovorio na pitanja o Fedoru.

Jeste li se jako zabavljali i naslađivali kad je Fedor izgubio? Provodili ste se kao nikad u životu, ostavljali poruke na Twitteru... "Ha, ha, jesam. Šalio sam se. Tako volim spustiti Fedorovim navijačima jer to su toliki luđaci, polude na to. Već dugo vodim bitku s njegovim navijačima, ali nije istina da ne volim Fedora, ne mrzim ga. Ono što me uzrujava i što me zapravo izluđuje kad je Fedor u pitanju je da mediji i njegovi navijači tvrde da je taj momak najbolji na svijetu, pored toliko drugih koji su zaslužili tu titulu. Godine 2005. imao je priliku biti najveći i ovo što ću sada ispričati je prava istina", okrenuo se White ravno u kameru i poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fedore! Svi znate što je istina, cijelu jeb*** priču! Ludi Rusi ne mogu ovo poreći. Našao sam se s njima i dao im ludu ponudu da dođe u UFC i dokaže kako je najbolji na svijetu. I odbili su je! Nitko pri zdravoj pameti to ne bi odbio. Oni jesu jer se nisu htjeli boriti ovdje. Ako ste to odbili zbog promocije, onda ste uništili čovjeka koji je mogao dokazati da je najbolji. Znate o čemu pričamo. Sjedili smo zajedno, sve sam napravio da dogovor uspije. Govorim vam istinu. Rusi znaju da govorim istinu! Letio sam u neko jebeno mjesto usred ničega, napravio sve da se ta borba odradi, a na kraju je ispalo da oni uopće ne žele borbu. Fedor je trebao doći u UFC i Feder se trebao boriti protiv Brocka Lesnara. Dao sam mu ludu ponudu, ludu! Ali, sad mi je drago da je nije prihvatio, sad kad vidim kako su se stvari odvijale. Oni su se tada smijali mojoj ponudi. Sad se više ne smijete, face?! Ha?"

Vezani članci:

arti-201107280684006 arti-201106230163006 arti-201107200442006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo