VIDEO: / 'One odurne scene su dno dna!'

'Prosipanje mržnje, vrijeđanje i udaranje, kao što je bio slučaj nedavno, to su odurne scene koje su antipropaganda sporta.

7.3.2012.
15:28
VOYO logo

Do borilačkog spektakla u Areni ostala su četiri dana, a glavni akteri Mirko Filipović i Ray Sefo ga u svojim najavama i obećavaju.

Hrvatski borac je prije svega iskazao veliko poštovanje prema svom protivniku i rekao kako mu se gadi ono što su izveli David Haye i Dereck Chisora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sefo mi je iznimno drag čovjek. Zadnji put sam ga vidio u Las Vegasu, sjeli smo na piće i ispričali se i ne postoji niti jedan razlog zašto bih ga mrko gledao. Tih 15 minuta dok traje borba ja ću dati sve od sebe da ga nokautiram, kao i on mene. Nakon toga ćemo se opet zagrliti kao pravi prijatelji i to je poanta. Prosipanje mržnje, vrijeđanje i udaranje, kao što je bio slučaj nedavno, to su odurne scene koje su antipropaganda sporta. Pljunuti čovjeka u ringu ili opaliti mu šamar na konferenciji za medije, to je stvarno dno dna. Meni Ray Sefo ništa nažao nije učinio, barem ne još", izjavio je u svom šaljivom stilu Cro Cop i nastavio:

"Posebno sam uzbuđen, ovo je za mene jedna od najvažnijih borbi u karijeri. Borio sam se, istina, jednom već u Zagrebu, ali tad nisam bio u A-ligi boraca. Sefo je borac iz zlatnog doba, jedini s kojim se nisam borio, igrom sudbine i neki puta ždrijeba. Vjerujem da je u dobroj formi jer će mu to trebati", kazao je Mirko i otkrio kako teku njegove posljednje pripreme za spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadnjih šest tjedana treniram isključivo 'stojku' i malo sam se hrvao da dobijem kondiciju. Neće se ta borba mnogo razlikovati u odnosu na Pride ili UFC. Istina, rukavice su tu malo deblje", kaže Cro Cop.

Sefa je sustiglo pitanje boji li se one čuvene tvrdnje da Mirkova desna noga znači bolnicu, a lijeva groblje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije tajna da je on dobar borac, top klasa, ali morate znati da sam se ja borio s najboljima, no nitko me nije uspio nokautirati high-kickom. Garantiram vam sto posto da će jedan od nas pasti", rekao je Novozelanđanin i otkrio u čije će se ime u subotu boriti.

"Nedavno smo izgubili prijatelja, Mikea Bernarda, sjećamo ga se kao velikog borca, a ovu borbu i Mirko i ja posvetit ćemo njemu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Buffer, najavljivač koji će u subotu u Areni biti gotovo jednako velika zvijezda kao i borci u glavnom meču, nije htio favorizirati nikoga.

"Znam ih obojicu, još od K-1 Grand Prixa 1999. u Tokiju. Neću ništa prognozirati jer ne bi bilo dobro zamjeriti se jednom od ove dvojice velikih dečkiju. Obojica su mi prijatelji", rekao je Amerikanac i otkrio zanimljiv detalj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željka Mavrovića pamtim po njegovoj lijepoj supruzi."

Orsat Zovko, Mirkov menadžer i organizator priredbe, otkrio je kakva je situacija s ulaznicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Interes je neviđen, ostalo je još nešto karata od 150 kuna, a sve skupe su rasprodane. Učinili smo sve sa svoje strane da napravimo svjetski spektakl", kazao je Zovko.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo