VIDEO: / Kontroverzna pobjeda novog šampiona!

Bizarnom se pobjedom u ring vratio 34-godišnji američki profesionalni boksač Floyd Mayweather jr.

18.9.2011.
14:03
VOYO logo

Mayweather je nokautirao je dosad aktualnog svjetskog prvaka i deset godina mlađeg boksača u četvrtoj rundi borbe nakon niza nevjerojatnih događaja.

Sve je počeo Ortizovim napadom na boksača koji je boksao prvi meč nakon 16-mjesečne pauze. Stisnuo je Mayweathera Ortiz u kut i žestoko ga počeo udarati. Kako su ušli u klinč, Ortiz je Mayweathera, koji ga je pokušao zadržati hvatanjem, udario glavom. Sudac u ringu Joe Cortez to je primijetio, odmah zaustavio borbu i kaznio Ortiza kaznenim poenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kažnjeni boksač potom se krenuo ispričati, pitanje da li iskreno, te mu čak dao poljubac u obraz. U sredini ringa je zagrlio Mayweathera dok sudac još uvijek nije dao znak za nastavak borbe, a čim se malo odmaknuo protivnik ga je kombinacijom lijevog krošea i desnog direkta srušio na pod.

Očigledno je da sudac nije dao znak za nastavak borbe, kao i da je Ortiz udarce dočekao spuštenih ruku. Nakon prvog, nedovoljno preciznog udarca, Ortiz je začuđeno gledao suca pogledom prostestirajući zbog udarca. U tom je stanju dočekao drugi, precizniji i jači udarac, od kojeg se nije uspio podići s tla nakon deset sekundi odbrojavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzna pobjeda nekad velikog šampiona, koji je tijekom spomenute pauze imao ozbiljnih problema sa zakonom, bila je 42. u 42. njegovu profesionalnom meču, od čega 26. nokautom.

Vezani članci:

arti-201109150885006 arti-201109120149006 arti-201109100302006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo