[VIDEO] BRUTALNO NA KVADRAT: / YouTube zvijezda ušla je u ring s neporaženim UFC borcem; Ovo je pogledano skoro 3 milijuna puta

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Logan Paul nokautiran je od Paula Coste, ali pokazao je zavidno hrvanje

10.3.2020.
16:50
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Dojma smo kako nije moglo drugačije niti završiti. Jedna od najvećih Youtube zvijezda te odnedavno profesionalni boksač Logan Paul, nokautiran je od Paula Coste, s kojim je ušao u ring kako bi odradio sparing u UFC kampu u Las Vegasu, prenosi Sportbible.com. Kako Logan Paul ozbiljno razmišlja i o tome da se okuša u MMA vodama, odlučio je nekoliko dana odraditi u UFC-ovom Institutu i trening centru. Ova 24-godišnja Youtube zvijezda ima dobru podlogu u hrvanju i jako slabu u boksu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] NESTAO ZA TRI SEKUNDE: /

Hrvat u Srbiji ušao u kavez i hladno nokautirao suparnika

Image
[VIDEO] NESTAO ZA TRI SEKUNDE: /

Hrvat u Srbiji ušao u kavez i hladno nokautirao suparnika

Logan Paul svoju borilačku karijeru započeo jednim amaterskim i jednim profesionalnim mečem

Naime, Logan Paul svoju je borilačku karijeru započeo jednim amaterskim i jednim profesionalnim mečem protiv britanskog YouTubera KSI-ja, a s karijerom je odlučio i nastaviti nakon tih ogleda koji su doveli do velikog zanimanja i gledanosti publike, inače nevezane uz borilački sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenirao s neporaženim UFC borcem Paulom Costom

Paul ima jaku želju nastaviti s profi borilačkom karijerom, i upravo je zato odlučio sparirati i trenirati s Costom, neporaženim borcem (13-0 MMA skor, 5-0 UFC skor), koji se bori u poluteškoj diviziji.

Tako je Costa ušao u ring i prvo je lagano radio s YouTuberom boks, da bi ga odjednom snažno udario desnim krošeom i poslao ga na pod. Kako je njegov snimatelj sve to uspio dokumentirati, tako je isti nokaut, naravno, i objavljen...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On nije čovjek, on je medvjed - ima MMA skor 13 - 0 i neporaženi je UFC borac'

YouTuber Logan Paul je u svom videu rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutros smo došli ovdje u 'UFC Performance Institute'. Očito, žele da spariram s tipom po imenu Paulo Costa. On nije čovjek, on je medvjed - ima MMA skor 13 - 0 i neporaženi je UFC borac. Mislim da mu se nije sviđao način na koji sam ga sinoć gledao na večeri ili nešto slično, ali dobra je stvar što sam sada profesionalni boksač koji ima skor 0-1, k vragu. Stavili su mi zaštitnu kacigu na glavu, ali ne i njemu. Tako sam ja sada, znate, sj*eban", istaknuo je Logan Paul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paulo Costa: 'Sigurno ćeš se baviti MMA. Znaš se boriti'

Iako je Paul pokazao slabije znanje u boksu za vrijeme sparinga, što se tiče hrvanja, tu je bio puno bolji... Vidi se kako se natjecao u hrvanju u srednjoj školi, zaključao je brazilskog MMA borca i impresionirao... Costa mu je nakon toga rekao:

"Sigurno ćeš se baviti MMA. Znaš se boriti i imaš srce."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paul se još uspio našaliti na svoj račun, stavivši u opis uz video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači li to da sam sad 0-2?"

Stoga, udobno se smjestite i pogledajte kako je to Costa nokautirao YouTubera kojeg na najvećoj svjetskoj video mreži prati čak 20 milijuna pretplatnika, a video je do trenutka pisanja ovog teksta na YouTubeu pogledalo 2,855,011 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo