8.prosinca u Ciboni / Veliki preokret uoči boksačkog spektakla! Perea ne dolazi, Hrgović ima novog protivnika!

"Nisam morao dvaput razmišljati kada mi se ponudila ova borba. Hrgović me ne brine", poručio je.

6.12.2018.
19:45
VOYO logo

Veliki preokret 48 sati uoči boksačkog spektakla u zagrebačkoj Ciboni. Ekvadorac Ytalo Perea neće biti protivnik Filipa Hrgovića, već 39 godišni Amerikanac Kevin Johnson. 

Filip Hrgović (6-0, 5 KO) ima novog protivnika za borbu u subotu navečer na KC Dražen Petrović u Zagrebu. U borbu za novi pojas Hrgović ide protiv Kevina 'Kingpina' Johnsona (32-11-1, 16 KO) koji je zamijenio Ytaloa Perea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Perea je trebao stići u Zagreb još u utorak, no kako je priopćeno, nije se ukrcao na let iz Bogote. Kasnije je postalo jasno kako, unatoč prethodnim uvjerenjima, Perea nije posjedovao potrebne dokumente za putovanje.

Potom je stigao poziv za zamjenu protivnika u ringu. Javio se Johnson koji je trenutno u Njemačkoj gdje je prošlog tjedna zabilježio još jednu pobjedu. Već je danas stigao u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Johnson, iz New Jerseya, pobijedio je Vitalija Klitschka te se okrunio naslovom WBC Worlda 2013. godine. Od tada je dijelio ring s brojnim boksačima teške kategorije, uključujući Tysona Furya i Anthonyja Joshuu.

"Sve je dobro", rekao je Johnson. "Pobjedio sam prošlog vikenda, još uvijek sam u tom borbenom raspoloženju. U dobrom sam stanju i spreman sam ići do kraja", poručio je Johnson.

"Nisam morao dvaput razmišljati kada mi se ponudila ova borba. Hrgović me ne brine. Bio sam u ringu s najboljima, a on nije najbolji, pa zašto bih se brinuo za njega?", poručio je

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo