NEVJEROJATNO! / Upisala je 29 pobjedu u nizu, a onda ispričala bizarnu obiteljsku priču: ' Oteli su ih i nisu se sjećali ničega'

Image
Foto: Instagram/Screenshot

No, osim svoje odlične borilačke karijere, Hill ima i čudnovatu obiteljsku priču

6.11.2023.
10:57
Instagram/Screenshot
VOYO logo

MMA borkinja Angela Hill prošli je vikend upisala novu pobjedu u UFC-ovom oktogonu, a to joj je ujedno bila i njena 29 pobjeda u nizu.

Image
FNC 13 /

Ovako je izgledala borba dva supertalentirana Hrvata: Krv, znoj i šaketanje

Image
FNC 13 /

Ovako je izgledala borba dva supertalentirana Hrvata: Krv, znoj i šaketanje

No, osim svoje odlične borilačke karijere, Hill ima i čudnovatu obiteljsku priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njezini baka i djed, Betty i Barney tvrde kako su ih jedne godine oteli vanzemaljci kada su se vraćali do njihove kuće u New Hampshireu. Pri povratku su iznad ceste vidjeli leteći tanjur, a zatim su se tri sata kasnije probudili s potpunom amnezijom.

Iako se ničega nisu sjećali, Hill kaže da su imali slične snove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da se nešto dogodilo, čak i ako nije točno ono što je objavljeno. Oteli su ih i nisu se sjećali što se točno dogodilo, ali počeli su imati slične noćne more" rekla je.

Bili su podvrgnuti i hipnozi kako bi psihijatru tada otkrili kako u ih vanzemaljci naizmjence vodili u sobu za preglede. Kako tvrde, skinuli su im odjeću, uzeli uzorke kose, kože i noktiju, a ubacivali su im i sonde u glavu, ruke, noge te kralježnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju su priču Hill-ini roditelji podijelili s ostatkom svijeta pa je tako to postala jedna od najpoznatijih priča o otmicama u povijesti SAD-a.

60-ih godina prošlog stoljeća prema priči je napisana popularna knjiga 'The interrupted Journey' koja je kasnije adaptirana u film 'The UFO Incident', a Hill kaže kako joj je zanimljivo vidjeti obiteljsku povijesnu priču na televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je nekako super stvar za vidjeti na TV-u i poistovjetiti se s njom. Mislim da mnogi od nas traže odgovore u zvijezdama. Definitivno mislim da vani postoji život. Jesmo li bili u kontaktu s tim životom ili nismo, to je nešto za raspravu, ali, ako ništa drugo, puno se toga događa na ovom planetu što ni mi ne razumijemo", zaključila je.

Spektakularne borbe FNC-a iz Beograda pogledajte na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo