IDEMO!

UFC-OV PRVAK: Stipe Miočić ima poruku za manje uspješne sugrađane

Možda nije za usporedbu, ali Stipe Miočić je sam povukao tu paralelu. Cleveland je grad nad kojim je nadvijena sportska kletva i koji unatoč trima momčadima koji se natječu u elitnim američkim sportovima naslov prvaka čeka od 1964. godine.

Tada su, naime, Browns slavili naslov prvaka u NFL-u, a od tada isti taj klub, potom košarkaši Cavaliersa (NBA) i igrači Indiansa (MLB) nikako da razvesele tamošnje stanovništvo. Učinio je to u noći na nedjelju Stipe Miočić, hrvatsko-američki borac rođen u Clevelandu i odmah poslao poruku sportskim sugrađanima koji su u borbi za naslov najbolje momčadi u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. I koji su mu bili među prvim čestitarima nakon dvoboja protiv Fabricija Werduma.

Poruka Cavaliersima

“Idemo Cavsi! Ja sam počeo, vi nastaviti. Jedan je naslov osvojen, vi donesite drugi. Idemo!”, poručio je 33-godišnji novi UFC prvak.

Cleveland Cavaliersi momčad su koja se nalazi u finalu Istočne konferencije NBA lige u kojem čeka pobjednika ogleda Toronto Raptorsa i Miami Heata. Bolji iz tih dvoboja igrat će za prsten prvaka.

Povratak na Net.hr