UFC-OV CIRKUS IMA NOVOG PRVAKA: Dok se McGregor tuče po parkiralištima, njegov pojas ima novog vlasnika

Image
Foto: AFP

Neporažen i nakon 26. meča karijere je jedan od onih koji su iz prvog reda promatrali McGregorovo divljanje, prvak Khabib Nurmagomedov

8.4.2018.
10:26
AFP
VOYO logo

U cirkusu kojem je UFC okružen posljednjih dana zbog Conora McGregorahuliganskog nasrtaja na minibus sa borcima održan je i event pod broj 223 u kojem je Khabib Nurmagomedov osvojio naslov prvaka u lakoj kategoriji.

Spomenuti borac bio je dio ekipe koja je svjedočila divljanju Irca, prvaka iste kategorije koji se nikad nije pojavio na obrani tog pojasa pa je čak i privremeni prvak bio Tony Ferguson, a koji raspletom borbe između Nurmagomedov i Ala Iaquinte uručen ruskom borcu. Stvari su sad raščišćene, ne postoje više dvojica prvaka, borac iz Mahačkale jedini je kojeg Dana White i organizacija priznaju kao onog koji ima pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fergusonu je to smiješno

"To je to. To je jedini pojas", kazao je White nakon borbe u kojoj je Nurmagomedov protiv Iaquinte dominirao većim dijelom kroz pet rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje je neporažen u MMA svijetu (26-0) dok mu je pobjeda u UFC-u deseta u desetoj borbi. Iaquinta u UFC-u sad ima 8-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba naglasiti da je glavna borba večeri održana pod ipak malo drugačijim okolnostima od najavljene. Iaquinta se na licu mjesta našao 'slučajno', Nurmagomedov je pojas trebao napasti protiv Maxa Hollowaya koji nije dobio odobrenje liječnika za nastup.

Sve je prokomentirao i Ferguson kojem se viđeno nije svidjelo, a posve je jasno i koje je mišljenje publike kad je najjači borac kategorije u pitanju. Samo, Conor McGregor znanje koristi i izvan prostora predviđenog za borbu pa ga čeka epilog suđenja, a ne broba za titulu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako je to rekao Nurmagomedov:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje je Conor? Želi se tući protiv autobusa? Ja se želim tući sa pravim gangsterima...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo