Play ponuda

Trener Fedora Emelianenka šokirao svijet!

shimmer fallback

Nevjerojatnu priču objavio je trener Fedora Emelianenka, Vladimir Voronin, koji tvrdi da je njegov pulen izgubio meč protiv Antonija Silve jer ga je netko prije nedjeljnog meča hipnotizirao.

31.5.2011.
13:52
Play ponuda

"Čini se da je netko upotrijebio specijalnu tehnologiju, svakako ne neku koja bi bila vidljiva ljudskom oku. Vjerojatno se radi o nekoj vrsti psihološkog, mentalnog utjecaja na oba borca s određene udaljenosti od ringa. Zato Fedor tijekom borbe uopće nije sličio na sebe, jako se čudno ponašao. Ušao je u ring i napravio sve suprotno od onog što smo vježbali prije borbe. Svi smo bili u šoku! On se nikad prije nije tako borio. Sad kad je prošlo skoro tjedan dana i sve se smirilo, sad napokon shvaćamo što mu se dogodilo", ispričao je Voronin nevjerojatnu priču za ruski portal Lifesports.

I tu priči nije kraj. Ruski novinari u tekstu 'Fedor je bio pod hipnozom!' napominju kako je njihov borac prije meča zaista 'izgledao deprimirano, dok je Brazilac s, druge strane, pucao od energije'.

Voronin ne spominje tko je mogao hipnotizirati njegovog borca, ali najavljuje Fedorov povratak.

"Vrlo je važno da je Fedor ponovno u dobrom raspoloženju, nije deprimiran i spreman je za nastavak karijere", izjavio je Voronin, a priču je potvrdio i sam Fedor, koji je najavio povratak unatoč činjenici da dobro ne vidi na desno oko.

"Ovo nije bio kraj, vratit ću se na Grand Prixu jer mislim da mogu odraditi još nekoliko borbi. Nisam još radio analizu borbe, sada se trebam odmoriti jer još uvijek ne vidim dobro", najavio je Emelianenko, koji niti jednom riječju ne spominje fantastičnu priču o hipnozi.

Međutim, ruski su novinari nazvali najveću rusku školu hipnoze, čiji je specijalist potvrdio strahove Fedorovog trenera. Evo kako se to radi.

"Ljudski um ima nevjerojatnu sposobnost sugestije", izjavio je specijalist škole Genadija Gončarova, Nikolai Zaharkin, te nastavio:

"Ako je dobro uvježbani specijalist sjedio u vizualnom dometu Fedora Emelianenka, mogao ga je uvjeriti u sve što je htio, i prouzrokovati bilo koji efekt. Ako mu je hipnotizer bio u dometu vida, nije mu bio nikakav problem hipnotizirati Fedora", zaključio je Zaharkin.

Vezani članci:

arti-201102150111006 arti-201102130019006

Play ponuda
Play ponuda