TALENTIRANI SOBJESLAVSKI TIJESNO IZGUBIO, UVJERLJIV PORAZ ZELJKA: / Samo je Plantić ostvario pobjedu u Londonu prije prekida zbog koronavirusa

Image
Foto: Profimedia

Porazi Zeljka i Sobjeslavskog

16.3.2020.
22:45
Profimedia
VOYO logo

Oba hrvatska boksača koji su nastupili u ponedjeljak u Londonu na kvalifikacijskom turniru za odlazak na Olimpijske igre pretrpjela su poraze, u dvoboju 1. kola kategorije do 69 kilograma Marko Zeljko je izgubio od Bjelorusa Aleksandra Radzioova sa 1-4, dok je talentirani boksač priznatog BK Leonardo Mladen Sobjeslavski u kategoriji do 75 kilograma izgubio u Finca Muhammada Abdilrasoona sa 2-3.

Image
[VIDEO] MILUN OPISAO JOŠ JEDAN NOKAUT KORONAVIRUSA: /

'Stali smo se i pogledali, bio nam je to šok'

Image
[VIDEO] MILUN OPISAO JOŠ JEDAN NOKAUT KORONAVIRUSA: /

'Stali smo se i pogledali, bio nam je to šok'

Turnir u ponedjeljak prekinut

Nakon mečeva u ponedjeljak navečer odlukom Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) turnir u Londonu je prekinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Muhammad Abdilrasoon of Finland, wearing Red and Mladen Sobjeslavski of Croatia, wearing Blue competing in the Men's Middleweight preliminaries 'Road to Tokyo' European Olympic qualifying boxing event, Copper Box Arena, London, UK - 16 Mar 2020, Image: 507018630, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Mitchell Gunn / Shutterstock Editorial / Profimedia

Luka Plantić jedini pobijedio, porazi Habazin i Filipija

Od osmero hrvatskih predstavnika koji su stigli u London jedinu pobjedu ostvario je Luka Plantić u poluteškoj kategoriji (do 81 kg) koji je svladao Austrijanca Umara Dzambekova. Toni Filipi u teškoj kategoriji (do 91 kg) je izgubio od Ukrajinca Serhija Horskova, a najbolja hrvatska profesionalna boksačica Ivana Habazin je u kategoriji do 69 kg izgubila od Francuskinje Emilie Sonvico.

Čaćić, Malenica i Milun nisu ulazili u ring

Nikolina Ćaćić, Marija Malenica i prvak Hrvatske u superteškoj kategoriji Marko Milun prije prekida turnira nisu niti ulazili u ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo