[UZNEMIRUJUĆE]

ZASTRAŠUJUĆA OZLJEDA OKA ŠVEDSKOG BOKSAČA: Svjetski mediji bruje o mladiću ‘koji izgleda poput Quasimoda’

 Anthony Yigit doživio stravičnu ozljedu oka

Koliko je boks okrutan i opasan, ali i ujedno plemenit i predivan sport, vidjeli smo već mnogo puta. No, ono što je doživio švedski boksač Anthony Yigit uistinu je stravično. Yigit je tek zakoračio u profesionalne vode, a već je doživio težak nokaut od neugodnog Ivana Baranchyka.

https://www.instagram.com/p/BpfKMgECl4x/?taken-by=robcoach1

IZAZVAO GA, ALI…: Tyson Fury uz puno ružnih riječi otkrio što se dogodilo kad je Anthonyja Joshuu pozvao da se potuku na ulici

Ring je napustio s ogromnim hematomom na oku, javlja Sportbible. “Liječnici su zbog ogromne otekline prekinuli borbu u perolakoj kategoriji na kraju 7. runde”, piše spomenuti medij.

Navijači su njegovu strasvičnu ozljedu usporedili s Quasimodom, filmskim likom koji je imao veliku grbu na leđima i izraslinu na lijevom oku. Baš poput nesretnog Yigita.

“Istina, nije baš prošlo kako sam planirao. Oko je OK (izgleda puno gore nego što jest). Dobio sam par šavova zbog reza na obrvi, imam frakturu na vilici i isušena mi je krv iz uha. Težak period za mene, ali želim zahvaliti svima na podršci i navijanju. Nadam se da ste uživali u mojoj borbi iako se nisam proslavio, ali obećajem da ću se vratiti jači. Volim vas sve”, napisao je Anthony Yigit na svom Instagram profilu.

Također je reagirao i na fotografije njegove ozljede koje se šire internetom. Velik broj medija iz Europe i ostatka svijeta izvještava o ovom slučaju…

“Ne znam da li je ovom širenju mojih fotografija na internetu razlog to što sam slavan, ali kako bilo hvala vam što ste mi komentirali Quasomodo slike”, napisao je švedski boksač na Twitteru.

“Što se tiče ozljede, ništa nije oštećeno niti oko niti u oku. Samo je ekstremno nateklo. Također, doktor koji je zaustavio tučnjavu samo je napravio svoj posao i napravio ga je dobro”, istaknuo je Anthony Yigit.

View this post on Instagram

Well, that didn't go as planned.. The gameplan was to be competitive in the first couple rounds but keep the distance and then take over in the latter rounds. I got drawn in to unnecessary fights with him and that's where he wanted me. I was down 2 rounds with two of the judges scorecards and one judge had it even, coming in to the 8th round. With 5 more rounds to go I was quite certain I could've flipped it. The eye is ok (looks worse than it is), got a couple of stitches above the eyebrow from a cut, drained blood from my ear and also got a small fracture in my jaw in the 5th round. A tough Saturday night, in other words. I just want to say thank you to everyone who's been supporting me and cheering for me. I hope you enjoyed my fight even though it didn't go my way but I will come back stronger. Love you all! ❤️

A post shared by Anthony Yigit (@digityigit) on

Povratak na Net.hr